Sean Combs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean Combs
(Sean John Combs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
rapper, hudební podnikatel, herec, návrhář

Sean Combs (P. Diddy, Puff Daddy) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean Combs 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sean Combs
datum narození 4.11.1969
(rapper, hudební podnikatel, herec, návrhář, instagram)

Sean Combs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Art of Organized Noize
(2015) - BET Awards 2015
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Velký draft
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Mademoiselle C
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Dostaň ho tam
(2009) - The Shooter Series: Vol. 1 (hudební videoklip)
(2009) - P. Diddy Feat. Christina Aguilera - Tell Me (hudební videoklip)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Bring Your 'A' Game
(2008) - I Want to Work for Diddy
(2008) - The Black List: Volume One
(2008) - Zatmění slunce
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Making the Band 4
(2007) - Notorious BIG: Bigger Than Life
(2007) - Life After Death: The Movie
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Bizarní jídla
(2006) - Russell Simmons' Hip-Hop Laws of Success
(2006) - Lockdown, USA
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Rhythm City Volume One: Caught Up
(2005) - Carlitova cesta: Zrození gangstera
(2004) - Nas: Video Anthology Vol. 1 (hudební videoklip)
(2004) - Super Bowl's Greatest Commercials
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - The Shady National Convention
(2004) - Love in Vain
(2003) - The Work of Director Spike Jonze (hudební videoklip)
(2003) - Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Tupac: Vzkříšení
(2003) - Money Programme: The Fur Is Flying
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2003) - Beef
(2003) - Death of a Dynasty
(2002) - Hype Williams: The Videos, Vol. 1 (hudební videoklip)
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - Grammy Awards 2002
(2002) - The Cosby Show: A Look Back
(2002) - Street Dreams
(2002) - Making the Band 2 (TV seriál)
(2001) - P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
(2001) - Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
(2001) - All Star: What's Going On (hudební videoklip)
(2001) - MTV Video Music Awards 2001
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - Welcome to Death Row
(2001) - Ranaři
(2001) - Ples příšer
(1999) - MTV Video Music Awards 1999
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1998) - Where It's At: The Rolling Stone State of the Union
(1998) - Savion Glover's Nu York (koncert)
(1998) - Motown 40: The Music Is Forever
(1998) - Puff Daddy TV
(1997) - Rhyme & Reason
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1995) - Total feat. The Notorious B.I.G.: Can't You See (hudební videoklip)
(1995) - The Show
(1994) - Notorious B.I.G., The: Juicy (hudební videoklip)
(1994) - Notorious B.I.G., The: Big Poppa (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
Sean Combs - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean Combs 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean Combs - rapper, hudební podnikatel, herec, návrhář

se narodil 4.11.1969 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean Combs

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Sean Combs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°53’
 
LunaLuna:
Panna
6°04’
 
MerkurMerkur:
Štír
4°37’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°15’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°47’
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°54’
 
SaturnSaturn:
Býk
4°56’
R
UranUran:
Váhy
6°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
27°49’
 
PlutoPluto:
Panna
26°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°19’
R
Černá LunaLilith:
Rak
26°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°03’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »