Sean Hayes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean Hayes
(Sean Patrick Hayes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glen Ellyn
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Sean Hayes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.6.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean Hayes 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sean Hayes
datum narození 26.6.1970
(herec, instagram)

Sean Hayes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - Party Central
(2014) - How Murray Saved Christmas
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Betty White's 2nd Annual 90th Birthday
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Millerovi (TV seriál)
(2012) - Tři moulové
(2012) - Naboř a ujeď
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Conan
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - A Marine Story
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2008) - V rytmu soulu
(2008) - Igor
(2007) - Než si pro nás přijde
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Lovespring International (TV seriál)
(2006) - Campus Ladies (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - The Showbiz Show with David Spade
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Návrat na výsluní (TV seriál)
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Rande s celebritou
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - TV's Most Memorable Weddings
(2003) - Večeře s April
(2003) - Kocour
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Martin a Lewis
(2001) - Dinner for Five
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Jako kočky a psi
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
(1999) - Jackie's Back!
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - The Roseanne Show
(1998) - Donny & Marie
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Billy's Hollywood Screen Kiss
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - A & P
(1995) - MADtv
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1989) - The More You Know
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

Sean Hayes - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sean Hayes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.6.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean Hayes 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean Hayes - herec

se narodil 26.6.1970 ve městě Glen Ellyn, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean Hayes

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Sean Hayes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
4°27’
 
LunaLuna:
Beran
8°44’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
22°13’
 
VenušeVenuše:
Lev
11°27’
 
MarsMars:
Rak
15°53’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°05’
 
SaturnSaturn:
Býk
18°39’
 
UranUran:
Váhy
4°44’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°36’
R
PlutoPluto:
Panna
24°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°56’
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°14’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »