Sean O'Bryan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean O'Bryan
(Sean Michael O'Bryan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Sean O'Bryan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.9.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean O'Bryan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sean O'Bryan
datum narození 10.9.1963
(herec, instagram)

Sean O'Bryan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Fix
(2016) - Smoke Filled Lungs
(2016) - Pád Londýna
(2016) - Don't Tell Kim
(2015) - Welcome Home
(2014) - Sweet Surrender
(2014) - Stranded
(2013) - Smrt si říká malárie
(2013) - Firsts (TV seriál)
(2012) - Chlap na roztrhání
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Cinema verite
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Město ztracených (TV seriál)
(2010) - Melissa a Joey (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Maskot Pete
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - Yes Man
(2008) - Úhel pohledu
(2008) - Player 5150
(2008) - Family Man
(2008) - The Coverup
(2007) - Two Families
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Po právu (TV seriál)
(2006) - Mission: Impossible III
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2006) - Budiž světlo
(2005) - Tom's Nu Heaven
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Detektiv
(2005) - Automatic
(2004) - Život s Helenou
(2004) - Společný dům
(2004) - Hlava rodiny (TV seriál)
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Abby (TV seriál)
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - S dětmi na krku (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Deník princezny
(2000) - 9mm of Love
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Nice Guys Sleep Alone
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Dotyk naděje
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Na Vánoce budu doma
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Tanec na vlnách
(1997) - Soumrak rodiny Goldových
(1997) - Jenny (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Mary & Tim
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Fenomén
(1996) - Božská lest
(1995) - Příšerná rodinka
(1995) - Krvavý příliv
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Doupě (TV seriál)
(1994) - Útěk do ráje
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Marked for Murder
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Chaplin
(1991) - Sibs (TV seriál)
(1991) - Frankie a Johnny
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.9.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean O'Bryan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean O'Bryan - herec

se narodil 10.9.1963 ve městě Louisville, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean O'Bryan

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Sean O'Bryan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
17°03’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°13’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°28’
R
VenušeVenuše:
Panna
20°10’
 
MarsMars:
Váhy
28°44’
 
JupiterJupiter:
Beran
17°51’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
17°46’
R
UranUran:
Panna
6°24’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°27’
 
PlutoPluto:
Panna
12°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
16°00’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°19’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »