Sean Penn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sean Penn
(Sean Justin Penn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.8. 1960 - 15:17h
Místo:
Burbank, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Sean Penn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.8.1960 - 15:17  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.8.1960 - 22:17  
US, Burbank:
34°11' s.š., 118°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sean Penn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Sean Penn
datum narození 17.8.1960
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Sean Penn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Gonzo @ the Derby
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The Three Hikers
(2015) - Gunman: Muž na odstřel
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Holbrook/Twain: An American Odyssey
(2013) - Experiment na lidech
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Woody Allen
(2012) - Americans
(2011) - Tady to musí být
(2011) - Strom života
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Fair Game
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Životopisy: Sean Penn
(2009) - The People Speak
(2009) - Milk: Hollywood Comes to San Francisco
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - BAFTA Film Awards 2008
(2008) - Witch Hunt
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Speechless
(2008) - Milk
(2008) - Co se vlastně stalo
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Válkou se to vyřeší
(2007) - Madonna Wild Angel
(2007) - Brando
(2007) - Persepolis
(2006) - Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - Všichni královi muži
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Tlumočnice
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - 21 Grams: In Fragments
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2004) - Zabiji Nixona
(2003) - MTV Icon: Metallica
(2003) - This So-Called Disaster: Sam Shepard Directs the Late Henry Moss
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - Dennis Hopper: Create (or Die)
(2003) - Bukowski: Born into This
(2003) - 21 gramů
(2003) - Za všechno může láska
(2003) - Viva la Bam (TV seriál)
(2003) - Tajemná řeka
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - Becoming Sam
(2002) - Dennis Hopper: The Decisive Moments
(2001) - Scene Smoking: Cigarettes, Cinema & the Myth of Cool
(2001) - Dogtown and Z-Boys
(2001) - The Beaver Trilogy
(2001) - Jmenuji se Sam
(2000) - GPTV
(2000) - A Constant Forge
(2000) - Vila na kopci
(2000) - Váha vody
(2000) - Než se setmí
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Sladký ničema
(1998) - Zbytečnosti
(1998) - Tenká červená linie
(1997) - U-Turn
(1997) - Loved
(1997) - Láska na druhý dotek
(1997) - Jak ta je úžasná
(1997) - Hra
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1994) - The American Film Institute Salute to Jack Nicholson
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - The Last Party
(1993) - Carlitova cesta
(1992) - Gomorron
(1992) - Cruise Control
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Schneeweißrosenrot
(1990) - Stav milosti
(1990) - Cool Blue
(1989) - Oběti války
(1989) - Nejsme žádní andělé
(1988) - Verdikt
(1988) - Barvy
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1986) - Tváří v tvář smrti
(1986) - Šanghajské překvapení
(1985) - Larry King Live
(1985) - Dravec a feťák
(1984) - O závod s měsícem
(1984) - Koumáci
(1983) - Zlí hoši
(1983) - Summerspell
(1982) - Zlaté časy na Ridgemont High
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Jak zemřel Randy Webster
(1981) - Hellinger's Law
(1976) - La nuit des Césars

Sean Penn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sean Penn - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Sean Penn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sean Penn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sean Penn - herec, scénárista, režisér

se narodil 17.8.1960 ve městě Burbank, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sean Penn

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Sean Penn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
24°58’
8
 
LunaLuna:
Rak
5°42’
7
 
MerkurMerkur:
Lev
11°55’
8
 
VenušeVenuše:
Panna
10°26’
9
 
MarsMars:
Blíženci
10°11’
6
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°47’
1
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°28’
1
R
UranUran:
Lev
21°38’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
6°36’
11
 
PlutoPluto:
Panna
5°29’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
16°32’
9
R
Černá LunaLilith:
Rak
11°23’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°03’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
27°32’
10
Domy:
Střelec
16°47’
Blíženci
16°47’
2:
Kozoroh
20°00’
8:
Rak
20°00’
3:
Vodnář
27°09’
9:
Lev
27°09’
Beran
2°26’
Váhy
2°26’
5:
Býk
1°37’
Štír
1°37’
6:
Býk
25°29’
Štír
25°29’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
9°37’
11
Slun./Luna:
Lev
0°20’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »