Selma Blair wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Selma Blair
(Selma Blair Beitner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Southfield, Michigan
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka

Selma Blair - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
23.6.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Selma Blair 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Selma Blair
datum narození 23.6.1972
(herečka, instagram)

Selma Blair - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Eva Hesse
(2016) - Geezer
(2016) - American Crime Story (TV seriál)
(2015) - Sex, Death and Bowling
(2015) - Four Saints
(2013) - Out There (TV seriál)
(2012) - Kolumbovo náměstí
(2012) - In Their Skin
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - Domácí záležitosti
(2011) - Černý kůň
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2008) - The Poker House
(2008) - Milenec je zločinec!
(2008) - Kath & Kim (TV seriál)
(2008) - Hellboy 2: Zlatá armáda
(2007) - Rovnice smrti
(2007) - Purpurové květy
(2007) - Chuť lásky
(2007) - Hellboy Animated: Blood and Iron
(2006) - The Night of the White Pants
(2006) - Hellboy Animated: Sword of Storms
(2006) - Alibi
(2005) - All the Dirt on 'A Dirty Shame'
(2005) - Svádění
(2005) - Mlha
(2005) - Dohoda
(2005) - The Big Empty
(2004) - At the Movies
(2004) - V dobré společnosti
(2004) - Chlípnost nade vše
(2004) - Hellboy
(2004) - DeMarco Affairs
(2003) - Mužská záležitost
(2003) - Dallas 362
(2003) - Bláznivá cesta
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Comedy Central Canned Ham: The Sweetest Thing
(2002) - The Making of 'Sweetest Thing, The'
(2002) - Prostě sexy
(2002) - Highway
(2001) - Inside 'Legally Blonde'
(2001) - Tak mě zab
(2001) - Storytelling
(2001) - Pravá blondýnka
(2000) - Zůstaň se mnou
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Velmi nebezpečné známosti
(1998) - Těžké časy
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Girl
(1998) - Debutante
(1998) - Brownovo Requiem
(1997) - Vřískot 2
(1997) - Two in the Morning
(1997) - Svatba naruby
(1997) - Strong Island Boys
(1997) - Na vlastní pěst
(1997) - Gone Again
(1997) - Amazon High
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Selma Blair - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1974) Ahmet Zappa - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1981) Josh Groban
(*1980) Mikey Day
(*1970) Johnny Messner
(*1980) Jason Schwartzman

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.6.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Selma Blair 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Selma Blair - herečka

se narodila 23.6.1972 ve městě Southfield, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Selma Blair

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Selma Blair
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
2°06’
 
LunaLuna:
Štír
25°23’
 
MerkurMerkur:
Rak
21°41’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°57’
R
MarsMars:
Rak
26°43’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°37’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
12°55’
 
UranUran:
Váhy
14°11’
 
NeptunNeptun:
Střelec
3°07’
R
PlutoPluto:
Panna
29°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°23’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°03’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »