Senta Berger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Senta Berger

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.5. 1941 - 06:45h
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Senta Berger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (C)
Datum narození a čas (místní čas):
13.5.1941 - 06:45  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.5.1941 - 04:45  
AT, Vídeň:
48°13' s.š., 16°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Senta Berger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Senta Berger
datum narození 13.5.1941
(herečka, instagram)

Senta Berger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unter Verdacht – Betongold
(2016) - Die Hochzeit meiner Eltern
(2015) - Unter Verdacht - Grauzone
(2015) - Unter Verdacht – Ein Richter
(2014) - Unter Verdacht - Mutterseelenallein
(2014) - Frauen verstehen
(2014) - Altersglühen - Speed Dating für Senioren
(2014) - Almuth und Rita
(2013) - Willkommen auf dem Land
(2013) - Unter Verdacht - Türkische Früchtchen
(2013) - Unter Verdacht - Ohne Vergebung
(2013) - Just Married - Hochzeiten zwei
(2012) - Gottschalk Live
(2012) - Zettl
(2012) - Unter Verdacht - Das Blut der Erde
(2012) - Und alle haben geschwiegen
(2012) - Ruhm
(2012) - Perfektní pár
(2012) - Operation Zucker
(2011) - Unter Verdacht - Rückkehr
(2011) - Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten
(2011) - Unter Verdacht - Die elegante Lösung
(2011) - Liebe am Fjord - Das Ende der Eiszeit
(2011) - In den besten Jahren
(2010) - Der ewige Dienstmann - Hans Moser im Porträt
(2010) - Unter Verdacht - Laufen und Schiessen
(2010) - Láska u fjordu (TV seriál)
(2010) - Barvy ve tmě
(2009) - Unter Verdacht - Tausend Augen
(2009) - Unter Verdacht - Der schmale Grat
(2009) - Schlaflos
(2009) - Ob ihr wollt oder nicht!
(2009) - Mama kommt!
(2009) - Frau Böhm sagt Nein
(2008) - Unter Verdacht - Die falsche Frau
(2008) - Unter Verdacht: Brubeck
(2008) - Čtyři roční období (TV seriál)
(2007) - Unter Verdacht - Hase und Igel
(2007) - Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute
(2006) - Lafer! Lichter! Lecker!
(2006) - Unter Verdacht: Ein neues Leben
(2006) - Unter Verdacht - Atemlos
(2006) - Nette Nachbarn küsst man nicht
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Unter Verdacht - Willkommen im Club
(2005) - Unter Verdacht - Das Karussell
(2005) - Chci najít svou cestu
(2005) - Emilia - Familienbande
(2005) - Emilia - Die zweite Chance
(2004) - V podezření: Touha po penězích
(2004) - V podezření: Nejlepší přátelé
(2004) - Die Konferenz
(2003) - Unter Verdacht - Eine Landpartie
(2003) - Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
(2002) - Unter Verdacht - Verdecktes Spiel
(2002) - Bis dass dein Tod uns scheidet
(2000) - Zimmer mit Frühstück
(2000) - Trennungsfieber
(2000) - Scharf aufs Leben
(2000) - Probieren Sie's mit einem Jüngeren
(1999) - Schön erfolgreich - Senta Berger
(1999) - Nancherrow
(1999) - Mit fünfzig küssen Männer anders
(1999) - Liebe und weitere Katastrophen
(1998) - ARD-Buffet
(1998) - Mammamia
(1998) - Jsem hezká?
(1997) - Lamorte
(1997) - Kap der Rache
(1996) - Osudná párty
(1996) - Bella Ciao
(1996) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen
(1996) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale
(1996) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne
(1996) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen
(1995) - Noc, na kterou se nezapomíná
(1994) - Gefangene Liebe
(1994) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere
(1994) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland
(1994) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf
(1994) - Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug
(1994) - Ärzte (TV seriál)
(1992) - Sie und Er
(1992) - Lilli Lottofee (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1990) - Tre colonne in cronaca
(1989) - Schnelle Gerdi, Die (TV seriál)
(1989) - Oceano
(1988) - Cheeeese
(1987) - Luisa. Quattro storie di donne
(1987) - Animali metropolitani
(1986) - L'Ultima mazurka
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1986) - Blitz
(1985) - Dva životy Matii Pascala
(1985) - De flyvende djævle
(1984) - Notti e nebbie
(1984) - Fatto su misura
(1983) - Milionite na Privalov (TV seriál)
(1983) - Liebe Melanie
(1982) - Notte e nebbia
(1982) - Inverno al mare (TV seriál)
(1982) - Die Entscheidung
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Der Traum ein Leben
(1981) - Dantons Tod
(1980) - Speed Driver
(1980) - Priwalov'schen Millionen, Die (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - La Giacca verde
(1978) - Freiheit
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ritratto di borghesia in nero
(1977) - Das Chinesische Wunder
(1977) - Halbzwei
(1977) - Donna di seconda mano, Una
(1976) - Skříňka s jedem
(1976) - La Padrona è servita
(1976) - Christmas in Austria
(1976) - Dámy a pánové, dobrou noc
(1976) - Brogliaccio d'amore
(1975) - Die Verschwörung des Fiesco zu Genua
(1975) - The Swiss Conspiracy
(1975) - Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
(1974) - L'Uomo senza memoria
(1974) - Frühlingsfluten
(1974) - Di mamma non ce n'è una sola
(1974) - La Bellissima estate
(1973) - Je später der Abend ...
(1973) - Šarlatové písmeno
(1973) - Skalpel v rukou bílé mafie
(1973) - Reigen
(1973) - Amore e ginnastica
(1972) - Quando le donne persero la coda
(1972) - Die Moral der Ruth Halbfass
(1972) - Causa di divorzio
(1972) - L'Amante dell'orsa maggiore
(1971) - Wer im Glashaus liebt... der Graben
(1971) - Le Saut de l'ange
(1971) - Roma bene
(1971) - Anguilla da trecento milioni, Un'
(1970) - Quando le donne avevano la coda
(1970) - O.K.
(1970) - Cuori solitari
(1969) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1969) - Infanzia, vocazione e prime esperienze di Giacomo Casanova, veneziano
(1969) - Diamanty
(1969) - De Sade
(1968) - Vienna
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - Istanbul Express
(1968) - Ďábelsky Váš
(1968) - Babeck (TV seriál)
(1967) - The Ambushers
(1967) - Peau d'espion
(1966) - Velký žal
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Our Man in Marrakesh
(1966) - Operazione San Gennaro
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Lange Beine - lange Finger
(1965) - Výstřely v tříčtvrtečním taktu
(1965) - The Spy with My Face
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - Major Dundee
(1964) - See How They Run
(1964) - ...e la donna creò l'uomo
(1964) - Ein schöner Herbst
(1963) - The Waltz King
(1963) - Vítězové
(1963) - Tajemství indického chrámu
(1963) - Kali-Yug, déesse de la vengeance
(1963) - Jack und Jenny
(1962) - Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
(1962) - Frauenarzt Dr. Sibelius
(1962) - Das Testament des Dr. Mabuse
(1961) - The Secret Ways
(1961) - Ramona
(1961) - Malachiášův zázrak
(1961) - Junge Leute brauchen Liebe
(1961) - Immer Ärger mit dem Bett
(1961) - Das Geheimnis der schwarzen Koffer
(1961) - Es muß nicht immer Kaviar sein
(1961) - Eine hübscher als die andere
(1961) - Diesmal muß es Kaviar sein
(1961) - Adieu, Lebewohl, Goodbye
(1960) - O sole mio
(1960) - Ich heirate Herrn Direktor
(1960) - Der Brave Soldat Schwejk
(1959) - The Journey
(1959) - Káťa
(1958) - Der Veruntreute Himmel
(1957) - Die Lindenwirtin vom Donaustrand
(1957) - Die Unentschuldigte Stunde
(1950) - Luisa a Lotka
Senta Berger - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Senta Berger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Senta Berger - herečka

se narodila 13.5.1941 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Senta Berger

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Senta Berger
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
22°01’
12
 
LunaLuna:
Střelec
20°00’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
0°20’
12
 
VenušeVenuše:
Býk
28°18’
12
 
MarsMars:
Vodnář
27°57’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
26°51’
12
 
SaturnSaturn:
Býk
18°33’
12
 
UranUran:
Býk
25°56’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
25°03’
5
R
PlutoPluto:
Lev
2°12’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°10’
5
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°16’
12
 
CheirónCheirón:
Rak
26°55’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
15°20’
8
Domy:
Blíženci
17°21’
Střelec
17°21’
2:
Rak
6°43’
8:
Kozoroh
6°43’
3:
Rak
24°46’
9:
Kozoroh
24°46’
Lev
15°40’
Vodnář
15°40’
5:
Panna
14°39’
Ryby
14°39’
6:
Váhy
28°29’
Beran
28°29’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
16°31’
11
Slun./Luna:
Ryby
6°01’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »