Seth Green wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Seth Green
(Seth Benjamin Gesshel-Green)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Overbrook Park, West Philadelphia
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Seth Green - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.2.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Seth Green 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Seth Green
datum narození 8.2.1974
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Seth Green - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Wars: Detours (TV seriál)
(2016) - Holidays
(2016) - Doba ledová: Velikonoční překvapení
(2015) - WWE Hell in a Cell
(2015) - Wrestling Isn't Wrestling
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2015) - Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - The Sheik
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - Saber 3: Revenge of the Threesome
(2014) - Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise
(2014) - Pírkovo dobrodružství
(2014) - The Identical
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Dear Mr. Watterson
(2013) - Sexy Evil Genius
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2013) - Hurá na fotbal
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Dads (TV seriál)
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - Save the Supers (TV seriál)
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Luke a jeho příběh
(2012) - Kyberválka
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - Máma mezi Marťany
(2011) - Issues (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Warren the Ape (TV seriál)
(2010) - Team Unicorn (TV seriál)
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th
(2009) - Titan Maximum (TV seriál)
(2009) - Starý páky
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2009) - Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Sex Drive
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Four Kings (TV seriál)
(2006) - Electric Apricot
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2005) - Dohazovač
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2004) - Nekecej a pádluj!
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Party Monster
(2003) - Loupež po italsku
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - Making 'Rat Race'
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Rock Star 101
(2001) - Milionový závod
(2001) - Labutí trumpetka
(2001) - Josie a její kočičky
(2001) - Flákači
(2001) - The Attic Expeditions
(2000) - Limp Bizkit - Break Stuff (hudební videoklip)
(2000) - Poorman's Bikini Beach
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Diary of a Mad Freshman
(1999) - Comedy Central's Canned Ham: The Dr. Evil Story
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Ruka zabiják
(1999) - Pavučina lží
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - MTV Presents: Videos That Don't Suck
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Temporarily Yours (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Boys Life 2
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Nezvaný host
(1995) - MADtv
(1995) - Zápisky z podzemí
(1995) - Real Ghosts
(1995) - Černá klec
(1994) - Nunzio's Second Cousin
(1994) - The Byrds of Paradise (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Ve vzduchu
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Klíšťata
(1993) - The Day My Parents Ran Away
(1993) - Arkáda
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Double 0 Kid
(1991) - Our Shining Moment
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Zesil to!
(1990) - To
(1990) - Missing Parents
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1988) - Krásná mimozemšťanka
(1988) - Divided We Stand
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Žraloci (TV seriál)
(1987) - Zlaté časy rádia
(1987) - Láska není v ceně
(1987) - The Comic Strip (TV seriál)
(1987) - Action Family
(1986) - Bývala jsem puberťák
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - I Want to Go Home
(1985) - Charlie's Christmas Secret
(1984) - Hotel New Hampshire
(1984) - Billions for Boris

Seth Green - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Seth Green - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Seth Green - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1979) Clare Grant - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1968) Kristin Chenoweth
(*1980) Robin Bain
(*1933) Chad Morgan

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Seth Green 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Seth Green - herec, scénárista, režisér

se narodil 8.2.1974 ve městě Overbrook Park, West Philadelphia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Seth Green

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Seth Green
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°20’
 
LunaLuna:
Panna
10°36’
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°30’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°16’
R
MarsMars:
Býk
19°52’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
23°19’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
28°08’
R
UranUran:
Váhy
27°45’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°20’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°53’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°37’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°11’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »