Seth Rogen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Seth Rogen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec

Seth Rogen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.4.1982 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Seth Rogen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Seth Rogen
datum narození 15.4.1982
(herec, instagram)

Seth Rogen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Something
(2017) - B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zeroville
(2016) - The Disaster Artist
(2016) - Sousedi 2
(2016) - Sausage Party
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - Being Canadian
(2015) - Steve Jobs
(2015) - Byla to divoká noc
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Dave Skylark's Very Special VMA Special
(2014) - 22 Jump Street
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Sousedi
(2014) - The Sound and the Fury
(2014) - Seth Rogen's Hilarity for Charity
(2014) - Interview
(2013) - Bound 3 (hudební videoklip)
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - Comedy Central Roast of James Franco
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - The ArScheerio Paul Show
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Výlet s mámou
(2012) - The Mindy Project (TV seriál)
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2012) - Neváhej a zavolej…
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2011) - 50/50
(2011) - Zelený sršeň
(2011) - Take This Waltz
(2011) - Paul
(2011) - Night of the Living Carrots
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2011) - Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Zevlovat a prudit
(2009) - Paper Heart
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2009) - Monstra vs. Vetřelci
(2009) - Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - Komici
(2009) - Fanoušci
(2009) - B.O.B.'s Big Break
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Zack a Miri točí porno
(2008) - Travička zelená
(2008) - This Is Not Sex
(2008) - Kung Fu Panda
(2008) - Kronika rodu Spiderwicků
(2008) - Horton
(2008) - Bratři z donucení
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Superbad
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Jay and Seth Versus the Apocalypse
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - My dva a křen
(2006) - Help Me Help You (TV seriál)
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - 40 let panic
(2005) - Návrat na výsluní (TV seriál)
(2005) - Early Bird
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - 'Donnie Darko': Production Diary
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2001) - North Hollywood
(2001) - Kolej, základ života (TV seriál)
(2001) - Donnie Darko
(1999) - Machři a šprti (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Seth Rogen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Seth Rogen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Seth Rogen - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1982) Lauren Miller - manželka

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.4.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Seth Rogen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Seth Rogen - herec

se narodil 15.4.1982 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Seth Rogen

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Seth Rogen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
25°11’
 
LunaLuna:
Kozoroh
13°56’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°23’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°18’
 
MarsMars:
Váhy
4°49’
R
JupiterJupiter:
Štír
6°47’
R
SaturnSaturn:
Váhy
18°25’
R
UranUran:
Střelec
4°03’
R
NeptunNeptun:
Střelec
26°58’
R
PlutoPluto:
Váhy
25°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°39’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
22°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°46’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »