Shakira wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shakira
(Shakira Isabel Mebarak Ripoll)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.2. 1977 - 10:08h
Místo:
Barranquilla
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, tanečnice, textařka

Shakira - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
de Jabrun (C)
Datum narození a čas (místní čas):
2.2.1977 - 10:08  (COT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.2.1977 - 15:08  
CO, Barranquilla:
10°59' s.š., 74°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shakira 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Shakira
datum narození 2.2.1977
(zpěvačka, tanečnice, textařka, instagram)

Shakira - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2014) - Shakira feat. Rihanna: Can't Remember to Forget You (hudební videoklip)
(2014) - Shakira - Empire (hudební videoklip)
(2014) - Shakira - Dare (La La La) (hudební videoklip)
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2012) - Shakira: Addicted to You (hudební videoklip)
(2012) - Pitbull featuring Shakira - Get It Started (hudební videoklip)
(2011) - The Voice
(2010) - Shakira: Waka Waka (This Time for Africa) (hudební videoklip)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - Beyoncé: B'Day Anthology Video Album (hudební videoklip)
(2008) - The Doctors
(2007) - Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar (hudební videoklip)
(2007) - One x One Gala
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Shakira Oral Fixation Tour 2007 (koncert)
(2007) - Live Earth (koncert)
(2006) - Sexy celebrity
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Velké finále
(2005) - Live 8 (koncert)
(2004) - The X Factor
(2004) - Shakira: Live and Off the Record (koncert)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2002) - Divas: Las Vegas
(2002) - American Idol
(2002) - Party in the Park 2002 (koncert)
(2001) - Taina (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - Total Request Live
(1999) - Unplugged: Shakira (koncert)
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - The Latin Beat
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - El oasis (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1964) - Top of the Pops

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.2.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shakira 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shakira - zpěvačka, tanečnice, textařka

se narodila 2.2.1977 ve městě Barranquilla
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shakira

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Shakira
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°40’
11
 
LunaLuna:
Rak
25°06’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°09’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
0°21’
12
 
MarsMars:
Kozoroh
24°42’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
21°44’
2
 
SaturnSaturn:
Lev
13°25’
5
R
UranUran:
Štír
11°43’
7
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°37’
8
 
PlutoPluto:
Váhy
14°06’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°09’
7
R
Černá LunaLilith:
Býk
21°03’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
27°37’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
29°03’
6
Domy:
Beran
17°36’
Váhy
17°36’
2:
Býk
19°42’
8:
Štír
19°42’
3:
Blíženci
17°32’
9:
Střelec
17°32’
Rak
13°42’
Kozoroh
13°42’
5:
Lev
11°16’
Vodnář
11°16’
6:
Panna
12°39’
Ryby
12°39’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
0°39’
11
Slun./Luna:
Býk
4°23’
1


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »