Shia LaBeouf wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shia LaBeouf
(Shia Saide LaBeouf)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.6. 1986 - 00:14h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
31 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Shia LaBeouf - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.6.1986 - 00:14  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.6.1986 - 07:14  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shia LaBeouf 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Shia LaBeouf
datum narození 11.6.1986
(herec, režisér, instagram)

Shia LaBeouf - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - American Honey
(2015) - Sia: Elastic Heart (hudební videoklip)
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Man Down
(2014) - Železná srdce
(2013) - Nymfomanka, část II.
(2013) - Nymfomanka, část I.
(2013) - The Necessary Death of Charlie Countryman
(2012) - Sigur Rós: Fjögur píanó (hudební videoklip)
(2012) - Země bez zákona
(2012) - Pravidla mlčení
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Transformers 3
(2011) - Maniac
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - The Human Factor: Exacting Revenge of the Fallen
(2009) - Day with Bay, A: Tokyo
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2008) - Oko dravce
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Transformers
(2007) - Divoké vlny
(2007) - Disturbia
(2006) - Made in Hollywood: Teen Edition
(2006) - Průvodce k rozpoznání tvých svatých
(2006) - Bobby
(2005) - Golfový sen
(2005) - Constantine
(2004) - Let's Love Hate
(2004) - Já, robot
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Stevensovi bodují
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2003) - Díry
(2003) - Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
(2003) - Bitva o Shaker Heights
(2002) - Eddie a Tru
(2001) - Hounded
(2001) - Express Yourself (TV seriál)
(1999) - Say What? Karaoke
(1999) - Báječní Stevensovi (TV seriál)
(1998) - Snídaně s Einsteinem
(1998) - Movie Surfers (TV seriál)
(1998) - Monkey Business
(1998) - The Christmas Path
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Shia LaBeouf - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Shia LaBeouf - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Shia LaBeouf - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1985) Carey Mulligan
(*1986) Megan Fox
(*1988) Rihanna
(*1986) Kiely Williams
(*1987) Hilary Duff

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.6.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shia LaBeouf 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shia LaBeouf - herec, režisér

se narodil 11.6.1986 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shia LaBeouf

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Shia LaBeouf
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
20°04’
4
 
LunaLuna:
Lev
1°02’
6
 
MerkurMerkur:
Rak
10°08’
5
 
VenušeVenuše:
Rak
24°42’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
23°04’
11
R
JupiterJupiter:
Ryby
21°18’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°22’
9
R
UranUran:
Střelec
20°23’
10
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
4°49’
11
R
PlutoPluto:
Štír
4°50’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°16’
2
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
11°32’
4
 
CheirónCheirón:
Blíženci
15°35’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
18°30’
11
Domy:
Vodnář
29°27’
Lev
29°27’
2:
Beran
12°56’
8:
Váhy
12°56’
3:
Býk
15°55’
9:
Štír
15°55’
Blíženci
11°08’
Střelec
11°08’
5:
Rak
3°36’
Kozoroh
3°36’
6:
Rak
27°41’
Kozoroh
27°41’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
20°18’
11
Slun./Luna:
Rak
10°33’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »