Shiri Appleby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shiri Appleby
(Shiri Freda Appleby)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Shiri Appleby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.12.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shiri Appleby 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Shiri Appleby
datum narození 7.12.1978
(herečka, instagram)

Shiri Appleby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 5th Critics' Choice Television Awards
(2015) - 2015 Creative Arts Emmys
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - UnREAL (TV seriál)
(2015) - The Devil's Candy
(2015) - Code Black (TV seriál)
(2015) - An Entanglement
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - Vánoční koleda pro Cindy
(2013) - Seven Minutes to Save the World
(2013) - Kristin's Christmas Past
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2012) - The Happiest Person in America
(2012) - Girls (TV seriál)
(2012) - Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
(2011) - Lux, Cate, Baze, Ryan, & Math: The Casting of Life Unexpected
(2011) - Good Morning Portland: The Making of Life Unexpected
(2011) - Whole Day Down (TV seriál)
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2009) - Unstable
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Welcome to the Captain (TV seriál)
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Nájemný vrah
(2007) - What Love Is
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Patro smrti
(2007) - Love Like Wind
(2006) - Tady Reed Fish
(2006) - Six Degrees (TV seriál)
(2006) - Krutá pravda
(2006) - Já-tě-vidím.com
(2006) - Carjacking
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Heidi klum: svět modelingu
(2005) - Under the Undertow
(2005) - 1/4life
(2005) - When Do We Eat?
(2005) - Vše, co můžeš chtít
(2005) - Spoušť
(2005) - Milenci z pizzerie
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Undertow
(2004) - Legenda o Lilith
(2003) - Project Greenlight 2
(2003) - The Skin Horse
(2003) - Bitva o Shaker Heights
(2002) - Fashion Police
(2002) - Swimfan: The Girlfriend from Hell
(2002) - A Time for Dancing
(2002) - Nebezpečná známost
(2000) - Bon Jovi - It's My Life (hudební videoklip)
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Třinácté patro
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Movie Stars (TV seriál)
(1999) - Jiná láska
(1999) - Doživotní šance
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1997) - Emergency Vets (TV seriál)
(1997) - City Guys (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Brotherly Love (TV seriál)
(1994) - Pohotovost
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Family Prayers
(1993) - Against the Grain (TV seriál)
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Perfect Family
(1991) - Sunday Dinner (TV seriál)
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Knight & Daye (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - Curse II: The Bite
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1988) - Jdi za světlem
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Smrt miluje přesnost
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1987) - Blood Vows: The Story of a Mafia Wife
(1986) - Mystery Magical Special
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1952) - Today

Shiri Appleby - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Shiri Appleby - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Shiri Appleby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1975) Zach Braff
(*1973) Jason Behr
(*1979) Rob Bourdon

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shiri Appleby 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shiri Appleby - herečka

se narodila 7.12.1978 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shiri Appleby

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Shiri Appleby
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°01’
 
LunaLuna:
Ryby
21°06’
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°13’
R
VenušeVenuše:
Štír
8°52’
 
MarsMars:
Střelec
26°03’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°50’
R
SaturnSaturn:
Panna
13°39’
 
UranUran:
Štír
18°25’
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°55’
 
PlutoPluto:
Váhy
18°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°31’
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°13’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°45’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »