Shirley Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Shirley Jones
(Shirley Mae Jones)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.3. 1934 - 05:30h
Místo:
Charleroi, Pensylvánie
Země:
Věk:
85 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Shirley Jones - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.3.1934 - 05:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.3.1934 - 10:30  
US, Charleroi:
40°9' s.š., 79°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Shirley Jones 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Shirley Jones
datum narození 31.3.1934
(herečka, instagram)

Shirley Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Johnny Blue
(2016) - Forgiven This Gun4hire
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2014) - Waiting in the Wings: The Musical
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2014) - Bruce the Challenge
(2013) - Untitled Bill Hayes Documentary
(2013) - Zombie Night
(2013) - A Strange Brand of Happy
(2013) - Rodinný víkend
(2012) - Katie
(2012) - Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II
(2011) - Nora Roberts: Vražedná nevinnost
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - RuPaul's Drag U
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - V jako Victoria (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1930
(2009) - Ruby & the Rockits (TV seriál)
(2009) - Family Dinner
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Hollywood tančí a zpívá: 1920
(2008) - A Musical History
(2008) - Uklízeč (TV seriál)
(2007) - A zase jsou tu Vánoce
(2006) - Toulavý anděl
(2006) - Monarch Cove (TV seriál)
(2006) - Král videoher
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(2004) - Raising Genius
(2004) - The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
(2004) - Bloodhead
(2003) - We Are Family
(2002) - TVography: The Partridge Family
(2002) - Manna from Heaven
(2001) - The Other Half
(2001) - Intimate Portrait: Shirley Jones
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Ping!
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - The Adventures of Cinderella's Daughter
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - This Is My Father
(1998) - Right Here in River City: The Making of Meredith Willson's 'The Music Man'
(1998) - The Great Christmas Movies
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Gideon
(1997) - The View
(1997) - Dog's Best Friend
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Rodgers & Hammerstein: The Sound of Movies
(1996) - Something So Right (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1995) - Women of the House (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1995) - Cops n Roberts
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Jack L. Warner: The Last Mogul
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1989) - Charlie
(1988) - Inside Edition
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - CBS This Morning
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - The Slap Maxwell Story (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - The New Hollywood Squares
(1985) - Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music
(1985) - There Were Times, Dear
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Tank
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - The Adventures of Pollyanna
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Inmates: A Love Story
(1980) - Poslední den války
(1979) - Shirley (TV seriál)
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - A Last Cry for Help
(1978) - Who'll Save Our Children?
(1978) - Evening in Byzantium
(1977) - Music from Hollywood
(1977) - The Cry of a Hurting World... I'm Hungry!
(1977) - Yesterday's Child
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1975) - Good Morning America
(1975) - Winner Take All
(1975) - The Lives of Jenny Dolan
(1975) - The Family Nobody Wanted
(1973) - The Girls of Huntington House
(1971) - This Is Your Life
(1971) - The 23rd Annual Primetime Emmy Awards
(1971) - Great Performances
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Oddly Coupled
(1970) - Cheyennský klub
(1970) - But I Don't Want to Get Married!
(1969) - The Glen Campbell Goodtime Hour
(1969) - Sezame, otevři se
(1969) - This Is Tom Jones (TV seriál)
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Silent Night, Lonely Night
(1969) - El Golfo
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Všichni tu mluví! (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - The Secret of My Success
(1965) - I Feel a Song Coming On
(1965) - Fluffy
(1964) - L'Intrigo
(1964) - Dva záletníci
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - The Courtship of Eddie's Father
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1963) - A Ticklish Affair
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Andy Williams Show
(1962) - Obchodník s hudbou
(1961) - What About Linda?
(1961) - Dva jeli spolu
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Comedy Spot (TV seriál)
(1960) - Pepe
(1960) - Elmer Gantry
(1960) - Bobbikins
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1959) - Never Steal Anything Small
(1958) - The Garry Moore Show
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - April Love
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Carousel
(1955) - Oklahoma
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - The George Gobel Show
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Person to Person
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1952) - Today
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - Rebound (TV seriál)
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
Shirley Jones - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1927) Jack Cassidy - manžel

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Shirley Jones 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Shirley Jones - herečka

se narodila 31.3.1934 ve městě Charleroi, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Shirley Jones

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Shirley Jones
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
10°01’
1
 
LunaLuna:
Váhy
14°46’
7
 
MerkurMerkur:
Ryby
12°19’
12
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°50’
12
 
MarsMars:
Beran
13°09’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
19°22’
7
R
SaturnSaturn:
Vodnář
24°33’
12
 
UranUran:
Beran
26°22’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
10°14’
6
R
PlutoPluto:
Rak
22°32’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°50’
12
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°51’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
0°24’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
17°53’
6
Domy:
Ryby
22°38’
Panna
22°38’
2:
Býk
5°46’
8:
Štír
5°46’
3:
Blíženci
3°59’
9:
Střelec
3°59’
Blíženci
26°03’
Střelec
26°03’
5:
Rak
17°29’
Kozoroh
17°29’
6:
Lev
13°23’
Vodnář
13°23’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
9°20’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
12°23’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »