Sig Ruman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sig Ruman
(Siegfried Albon Rumann)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamburk
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
14.2.1967 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Sig Ruman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.10.1884 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sig Ruman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sig Ruman
datum narození 11.10.1884
(herec, instagram)

Sig Ruman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Garbo
(2004) - Remarks on Marx: A Night at the Opera
(1966) - Way... Way Out
(1966) - The Last of the Secret Agents?
(1966) - Štístko
(1966) - Doom of Dracula
(1965) - 36 Hours
(1965) - Hank (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - Munroe
(1961) - The Joey Bishop Show
(1961) - Raz, dva, tři
(1961) - Poslíček
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1957) - The Wings of Eagles
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1955) - Spy Chasers
(1955) - Many Rivers to Cross
(1955) - Carolina Cannonball
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Willy (TV seriál)
(1954) - Příběh Glenna Millera
(1954) - Living It Up
(1954) - The Halls of Ivy (TV seriál)
(1954) - Bílé Vánoce
(1953) - Where's Raymond? (TV seriál)
(1953) - Stalag 17
(1953) - Private Secretary (TV seriál)
(1953) - Ma and Pa Kettle on Vacation
(1953) - Houdini
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Die Jungfrau auf dem Dach
(1952) - The World in His Arms
(1952) - O. Henry's Full House
(1952) - Life with Luigi (TV seriál)
(1951) - On the Riviera
(1950) - Father Is a Bachelor
(1949) - Border Incident
(1948) - If You Knew Susie
(1948) - Give My Regards to Broadway
(1948) - The Emperor Waltz
(1947) - Mother Wore Tights
(1946) - Noc v Casablance
(1946) - Night and Day
(1946) - Faithful in My Fashion
(1945) - The Dolly Sisters
(1945) - She Went to the Races
(1945) - Men in Her Diary
(1945) - Královský skandál
(1944) - Summer Storm
(1944) - Stalo se zítra
(1944) - The Hitler Gang
(1944) - Frankensteinův hrad
(1943) - They Came to Blow Up America
(1943) - The Song of Bernadette
(1943) - Tarzan Triumphs
(1943) - Sweet Rosie O'Grady
(1943) - Government Girl
(1942) - Remember Pearl Harbor
(1942) - Osudová cesta
(1942) - China Girl
(1942) - Enemy Agents Meet Ellery Queen
(1942) - Crossroads
(1942) - Být, či nebýt
(1942) - Berlin Correspondent
(1941) - World Premiere
(1941) - This Woman Is Mine
(1941) - The Wagons Roll at Night
(1941) - The Man Who Lost Himself
(1941) - Tak končí naše noc
(1941) - Shining Victory
(1941) - Nejisté city
(1941) - Love Crazy
(1940) - Victory
(1940) - Outside the Three-Mile Limit
(1940) - I Was an Adventuress
(1940) - Four Sons
(1940) - Dr. Ehrlich's Magic Bullet
(1940) - Comrade X
(1940) - Bitter Sweet
(1939) - Remember?
(1939) - Ninočka
(1939) - Never Say Die
(1939) - Jen andělé mají křídla
(1939) - Honolulu
(1939) - Confessions of a Nazi Spy
(1938) - The Saint in New York
(1938) - The Great Waltz
(1938) - Suez
(1938) - Paradise for Three
(1938) - I'll Give a Million
(1938) - Girls on Probation
(1937) - This Is My Affair
(1937) - Think Fast, Mr. Moto
(1937) - Thin Ice
(1937) - The Great Hospital Mystery
(1937) - Thank You, Mr. Moto
(1937) - Seventh Heaven
(1937) - Scotland Yard nařizuje
(1937) - On the Avenue
(1937) - Nothing Sacred
(1937) - Midnight Taxi
(1937) - Lancer Spy
(1937) - Kobylkáři
(1937) - Heidi
(1937) - Byl lásky čas
(1936) - The Princess Comes Across
(1936) - The Bold Caballero
(1935) - Under Pressure
(1935) - The Farmer Takes a Wife
(1935) - Svatební noc
(1935) - Spring Tonic
(1935) - Noc v opeře
(1935) - East of Java
(1934) - The World Moves On
(1934) - Servants' Entrance
(1934) - Marie Galante
(1928) - Lucky Boy

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1884 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sig Ruman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sig Ruman - herec

se narodil 11.10.1884 ve městě Hamburk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sig Ruman

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Sig Ruman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
18°34’
 
LunaLuna:
Rak
17°13’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°34’
 
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
 
MarsMars:
Štír
19°41’
 
JupiterJupiter:
Lev
28°51’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
24°12’
R
UranUran:
Panna
29°48’
 
NeptunNeptun:
Býk
22°48’
R
PlutoPluto:
Blíženci
1°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°33’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°56’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°23’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »