Signe Hasso wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Signe Hasso
(Signe Eleonora Cecilia Larsson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Stockholm
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
7.6.2002 (Příčina: Rakovina, Zápal plic)
Povolání:
herečka

Signe Hasso - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.8.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Signe Hasso 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Signe Hasso
datum narození 15.8.1910
(herečka, instagram)

Signe Hasso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - On Cukor
(2000) - Pokušitel
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Mirrors
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Evita Peron
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1977) - Winner Take All
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1976) - Sherlock Holmes v New Yorku
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Jigsaw John (TV seriál)
(1976) - City of Angels (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Shell Game
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - The Black Bird
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1973) - A Reflection of Fear
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Interns (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1967) - Code Name: Heraclitus
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Picture Mommy Dead
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1955) - Den underbara lögnen
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - Taxi 13
(1954) - Die Sonne von St. Moritz
(1954) - Justice (TV seriál)
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - Broadway Television Theatre (TV seriál)
(1951) - Foreign Intrigue (TV seriál)
(1951) - Celanese Theatre (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - U nás se to stát nemůže
(1950) - Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Outside the Wall
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Crisis
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - To the Ends of the Earth
(1948) - The Ford Theatre Hour (TV seriál)
(1947) - Where There's Life
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1947) - Dvojí život
(1946) - Strange Triangle
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1946) - A Scandal in Paris
(1945) - Johnny Angel
(1945) - Dům na 92. ulici
(1945) - Dangerous Partners
(1944) - The Story of Dr. Wassell
(1944) - Sedmý kříž
(1943) - Láska není hřích
(1943) - Assignment in Brittany
(1941) - Den ljusnande framtid
(1940) - Stål
(1940) - Bastard
(1940) - Än en gång Gösta Ekman
(1939) - My dva
(1939) - Králova milenka
(1938) - Karriär
(1938) - Geld fällt vom Himmel
(1937) - Häxnatten

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Signe Hasso 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Signe Hasso - herečka

se narodila 15.8.1910 ve městě Stockholm
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Signe Hasso

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Signe Hasso
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
21°45’
 
LunaLuna:
Střelec
18°13’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°45’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°27’
 
MarsMars:
Panna
5°59’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°50’
 
SaturnSaturn:
Býk
6°34’
 
UranUran:
Kozoroh
22°07’
R
NeptunNeptun:
Rak
20°16’
 
PlutoPluto:
Blíženci
27°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°46’
R
Černá LunaLilith:
Štír
16°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
0°41’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »