Simon Baker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Simon Baker
(Simon Baker-Denny)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Launceston, Tasmánie
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Simon Baker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.7.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Simon Baker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Simon Baker
datum narození 30.7.1969
(herec, instagram)

Simon Baker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Breath
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Stand Up to Cancer
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Margin Call
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Vrah ve mně
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Ženy v nesnázích
(2009) - Unesená
(2009) - Podnájemník
(2008) - 101 Perversions
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Sex 100+1
(2007) - The Key to Reserva
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Něco nového
(2006) - Ďábel nosí Pradu
(2005) - Znovu nemrtvý: natačení Země mrtvých
(2005) - Oživování mrtvých
(2005) - Země mrtvých
(2005) - Kruh 2
(2005) - Home and Away: Romances
(2004) - Book of Love
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Sunset Strip
(2000) - Rudá planeta
(1999) - Secret Men's Business
(1999) - Jízda s ďáblem
(1998) - Restaurant
(1998) - Pozdrav z bodu nula
(1998) - Judas Kiss
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Atentát
(1996) - Pot a dřina (TV seriál)
(1996) - Naked: Stories of Men (TV seriál)
(1996) - The Last Best Place
(1994) - Škola zlomených srdcí (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - E Street (TV seriál)
(1988) - Home and Away (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Simon Baker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Simon Baker - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Breath
Simon Baker - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1967) Rebecca Rigg - manželka

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Simon Baker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Simon Baker - herec

se narodil 30.7.1969 ve městě Launceston, Tasmánie, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Simon Baker

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Simon Baker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°07’
 
LunaLuna:
Vodnář
26°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
15°45’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°47’
 
MarsMars:
Střelec
4°55’
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°14’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°32’
 
UranUran:
Váhy
1°04’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°57’
R
PlutoPluto:
Panna
23°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°41’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »