Simon Helberg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Simon Helberg
(Simon Maxwell Helberg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
37 let
Povolání:
herec

Simon Helberg - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.12.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Simon Helberg 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Simon Helberg
datum narození 9.12.1980
(herec, instagram)

Simon Helberg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Božská Florence
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - Hollywood Adventures
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Za láskou do Paříže
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - I Am I
(2012) - The Big Bang Theory: It All Started with a Big Bang
(2012) - The Big Bang Theory: Access All Areas
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - The Big Bang Theory Live!
(2011) - The Selling
(2011) - Let Go
(2011) - Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - The Big Bang Theory: Take Out with the Cast of the Big Bang Theory
(2010) - The Big Bang Theory: Set Tour with Simon & Kunal
(2009) - The Big Bang Theory: Testing the Infinite Hilarity Hyphothesis of the Big Bang Theory
(2009) - The Big Bang Theory: Physicist to the Stars
(2009) - Seriózní muž
(2008) - The Big Bang Theory: Quantum Mechanics of the Big Bang Theory
(2008) - Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
(2008) - Commentary! The Musical
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - Maminčin mazánek
(2007) - Derek and Simon: The Show (TV seriál)
(2007) - Božský Evan
(2007) - Bezstarostně
(2006) - Žhavé nápady
(2006) - Televizní hrátky
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - The Pity Card
(2006) - Nominace na Oscara
(2006) - Derek & Simon: A Bee and a Cigarette
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2005) - Life on a Stick (TV seriál)
(2005) - Dobrou noc a hodně štěstí
(2004) - Quintuplets (TV seriál)
(2004) - Moderní Popelka
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - Tracey Ullman in the Trailer Tales
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - The O'Keefes (TV seriál)
(2003) - Mládí v trapu
(2003) - The Jake Effect (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Sexy párty
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - The Funkhousers
(2001) - Ruling Class
(2001) - Kolej, základ života (TV seriál)
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Cursed (TV seriál)
(1999) - Úspěšný Mumford
(1995) - MADtv

Simon Helberg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Simon Helberg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Simon Helberg 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Simon Helberg - herec

se narodil 9.12.1980 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Simon Helberg

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Simon Helberg
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°34’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°36’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°05’
 
MarsMars:
Kozoroh
13°19’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°12’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°22’
 
UranUran:
Štír
27°10’
 
NeptunNeptun:
Střelec
22°12’
 
PlutoPluto:
Váhy
23°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°42’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
27°41’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°20’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »