Simon Pegg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Simon Pegg
(Simon John Beckingham)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Gloucester
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Simon Pegg - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.2.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Simon Pegg 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Simon Pegg
datum narození 14.2.1970
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Simon Pegg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Ready Player One
(2016) - The Gathering
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - Vzmuž se
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - Simon's Cam
(2014) - From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
(2014) - Doc of the Dead
(2014) - Zuřivá salsa
(2014) - Zabij mě třikrát
(2014) - Škatuláci
(2014) - Math Bites (TV seriál)
(2014) - Hector and the Search for Happiness
(2013) - Star Trek Into Darkness Special
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - U Konce světa
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Mob City (TV seriál)
(2012) - Pokoj na koštěti
(2012) - A Fantastic Fear of Everything
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - A Night with the Stars
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2011) - Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars
(2011) - Paul
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - The Death and Return of Superman
(2010) - Conan
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scrat's Continental Crack Up
(2010) - Burke and Hare
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Star Trek: Gag Reel
(2009) - Special zu 'Star Trek XI'
(2009) - Monty Python - málem pravda (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - Xposé
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - 'Hot Fuzz': The Fuzzball Rally
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Maraton lásky
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Hezké sny
(2007) - Grindhouse: Don't
(2007) - Deník mrtvých
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Zachraňte Jimmyho
(2006) - Nula od Nuly pojde
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - Derren Brown: The Gathering
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Když Shaun potká George
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Zkáza spolku gentlemanů
(2005) - Země mrtvých
(2005) - Spider-Plant Man
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2004) - Dude, Where's My Movie Quiz?
(2004) - The Big Fat Quiz of the Year
(2004) - Soumrak mrtvých
(2004) - The Man Who Would Be Shaun
(2004) - I Am Not an Animal (TV seriál)
(2004) - Funky Pete
(2004) - Danger! 50,000 Zombies!
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - Hra o smrti
(2003) - Final Demand
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Nonstop párty
(2002) - Look Around You (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - Válka policajtů
(2001) - Stop! Kung Fu! (TV seriál)
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2001) - Brass Eye Special
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1999) - Spaced (TV seriál)
(1999) - Historky z metra
(1999) - Hippies (TV seriál)
(1998) - Velkovlak (TV seriál)
(1998) - Steve Coogan: The Man Who Thinks He's It
(1998) - Live from the Lighthouse
(1998) - Is It Bill Bailey? (TV seriál)
(1997) - We Know Where You Live (TV seriál)
(1997) - I'm Alan Partridge (TV seriál)
(1996) - Saturday Live
(1996) - Asylum (TV seriál)
(1995) - Six Pairs of Pants (TV seriál)
(1995) - Faith in the Future (TV seriál)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1978) - Top Gear

Simon Pegg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Simon Pegg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Simon Pegg 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Simon Pegg - herec, scénárista, režisér

se narodil 14.2.1970 ve městě Gloucester, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Simon Pegg

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Simon Pegg
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°23’
 
LunaLuna:
Blíženci
10°37’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°13’
 
VenušeVenuše:
Ryby
0°21’
 
MarsMars:
Beran
15°08’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°55’
 
SaturnSaturn:
Býk
3°37’
 
UranUran:
Váhy
8°19’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°48’
 
PlutoPluto:
Panna
26°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°55’
R
Černá LunaLilith:
Lev
7°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°01’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »