Šin Saburi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Šin Saburi

Narození:
Místo:
Hokkaidó
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:

Šin Saburi (Shin Saburi) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.2.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Šin Saburi 2017, 2018 - Wikipedie info)

Šin Saburi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - Kaseki no kouya
(1981) - Akuryo-To
(1980) - Jishin retto
(1980) - Dareba
(1979) - Tři neodeslané dopisy
(1979) - Moeru aki
(1979) - Ashura no gotoku II (TV seriál)
(1978) - Nihon no don: kanketsuhen
(1978) - Kōtei no inai hachigatsu
(1978) - Jiken
(1977) - Yakuza senso: Nihon no Don
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1977) - Gokumon-to
(1975) - Tokyo-wan enjo
(1975) - Oživlé kameny
(1974) - Karei-naru ichizoku
(1974) - Hrad z písku
(1973) - Asayake no uta
(1963) - Akatsuki (TV seriál)
(1961) - Ryôjû
(1960) - Krásný podzimní den
(1959) - Hanran
(1958) - Květ rovnodennosti
(1957) - Yoru no kamome
(1957) - Chijo
(1956) - Kuro-obi sangokushi
(1956) - Aijô no kessan
(1955) - Utsukushiki haha
(1954) - Aizen katsura
(1952) - Chuť zeleného čaje v misce rýže
(1951) - Onna no mizu-kagami
(1951) - Nami
(1951) - Jiyū gakkō
(1951) - Aa seishun
(1949) - Wakare no tango
(1948) - Yuwaku
(1945) - Kita no san-nin
(1945) - Dívky z Izu
(1944) - Yasen gungakutai
(1944) - Rikugun
(1944) - Nichijô no tatakai
(1943) - Wakaki sugata
(1943) - Hiwa Normanton jiken: Kamen no butô
(1943) - Aiki minami e tobu
(1942) - Měl jsem otce
(1941) - Todake no kyōdai
(1941) - Hana wa itsuwarazu
(1941) - Genkide yukôyo
(1941) - Akatsuki no gassho
(1940) - Nishizumi senshacho-den
(1939) - Danryu
(1939) - Ani to sono imoto
(1938) - Anma to onna
(1937) - Konyaku sanbagarasu
(1937) - Konjiki yasha
(1937) - Kôjô no tsuki
(1936) - Shindo: Zempen Akemi no maki
(1936) - Shindo: Kohen Ryota no maki
(1936) - Mlhavá noc
(1931) - Miss Nippon

Šin Saburi - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.2.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Šin Saburi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 12.2.1909 ve městě Hokkaidó
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Šin Saburi

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Šin Saburi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°09’
 
LunaLuna:
Štír
11°24’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
21°10’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
4°19’
 
MarsMars:
Střelec
22°13’
 
JupiterJupiter:
Panna
11°38’
R
SaturnSaturn:
Beran
7°09’
 
UranUran:
Kozoroh
19°01’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°46’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°50’
R
Černá LunaLilith:
Panna
15°16’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »