Slash wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Slash
(Saul Hudson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stoke-on-Trent, Anglie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
hudebník, kytarista Guns N' Roses

Slash - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
23.7.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Slash 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Slash
datum narození 23.7.1965
(hudebník, kytarista Guns N' Roses, instagram)

Slash - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rock Icons (TV seriál)
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - The Distortion of Sound
(2014) - As the Palaces Burn
(2014) - Slash with Myles Kennedy and the Conspirators Live from the Roxy
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)
(2012) - Gotten
(2011) - The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party (hudební videoklip)
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Slash Made in Stoke 24/7/11 (koncert)
(2011) - Příběh heavy metalu (TV seriál)
(2011) - My First Guitar
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2009) - Rock Prophecies
(2009) - Herpers
(2009) - The Chronicles of Holly-Weird
(2009) - Bruno
(2008) - That Metal Show
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - The Black List: Volume One
(2008) - Anvil! The Story of Anvil
(2007) - Guns N' Roses: The Story
(2006) - Mulatschag
(2006) - Bizarní jídla
(2005) - The 100 Greatest Albums
(2005) - Classic Albums: Motorhead - Ace of Spades
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The Making of 'Hulk'
(2003) - Kid Notorious (TV seriál)
(2002) - The Anna Nicole Show
(2002) - American Idol
(2002) - Bad Company: In Concert - Merchants of Cool (koncert)
(2000) - 100 Greatest Artists of Hard Rock (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Muži bez zábran
(1998) - Guns N' Roses: Welcome to the Videos (hudební videoklip)
(1997) - A Fistful of Alice
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Soukromé neřesti
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1995) - MADtv
(1995) - Woodstock '94
(1995) - The Concert for the Rock and Roll Hall of Fame (koncert)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Guns N Roses: The Making of 'Estranged'
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Carole King: A New Colour in the Tapestry
(1993) - Michael Jackson - Give In To Me (hudební videoklip)
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Guns N Roses: The Making of 'November Rain'
(1993) - Guns N Roses: The Making of 'Don't Cry'
(1992) - Guns N Roses: Use Your Illusion II (koncert)
(1992) - Guns N Roses: Use Your Illusion I (koncert)
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1991) - Guns N' Roses - You Could Be Mine (hudební videoklip)
(1991) - Guns N' Roses - November Rain (hudební videoklip)
(1991) - Guns N' Roses - Don't Cry (hudební videoklip)
(1991) - Alice Cooper: Prime Cuts
(1990) - Metalhead Video Magazine Volume 2
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Guns N Roses: Live at the Ritz (koncert)
(1988) - Sázka na smrt
(1964) - Top of the Pops

Slash - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Slash - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1968) Traci Lords
(*1967) Pamela Anderson
(*1970) Savannah

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.7.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Slash 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Slash - hudebník, kytarista Guns N' Roses

se narodil 23.7.1965 ve městě Stoke-on-Trent, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Slash

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Slash
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
0°24’
 
LunaLuna:
Býk
22°04’
 
MerkurMerkur:
Lev
26°36’
 
VenušeVenuše:
Lev
27°26’
 
MarsMars:
Váhy
13°07’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°45’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°42’
R
UranUran:
Panna
12°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°14’
R
PlutoPluto:
Panna
14°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
1°46’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°13’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »