Slim Pickens wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Slim Pickens
(Louis Burton Lindley Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.6. 1919 - 23:50h
Místo:
Kingsburg, Kalifornie
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.12.1983 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herec

Slim Pickens - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
29.6.1919 - 23:50  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.6.1919 - 06:50  
US, Kingsburg:
36°31' s.š., 119°33' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Slim Pickens 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Slim Pickens
datum narození 29.6.1919
(herec, instagram)

Slim Pickens - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Crazy Horse and Custer: The Untold Story
(1983) - Sawyer and Finn
(1982) - Pink Motel
(1982) - Filthy Rich (TV seriál)
(1981) - This House Possessed
(1981) - The Nashville Palace (TV seriál)
(1981) - Nashville Grab
(1981) - Kvílení vlkodlaků
(1981) - Christmas Mountain
(1981) - Charlie and the Great Balloon Chase
(1981) - Best of the West (TV seriál)
(1980) - Znovu na cestě
(1980) - Tom Horn
(1980) - Swan Song
(1979) - When the West Was Fun: A Western Reunion
(1979) - 1941
(1979) - Undercover with the KKK
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - The Sweet Creek County War
(1979) - Spirit of the Wind
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Černá díra
(1979) - Bratři Sackettové
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Smokey and the Good Time Outlaws
(1978) - Roj
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - The Busters
(1977) - The Shadow of Chikara
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Pan Bilión
(1977) - The Life and Times of Grizzly Adams (TV seriál)
(1977) - Bílý bizon
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Pony Express Rider
(1976) - Hawmps!
(1976) - Banjo Hackett
(1975) - Ranč Deluxe
(1975) - Muž v kamiónu
(1975) - Knedlíkový gang
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1975) - Babe
(1974) - Twice in a Lifetime
(1974) - Runaway on Rogue River
(1974) - Ohnivá sedla
(1974) - The Legend of Earl Durand
(1974) - The Gun and the Pulpit
(1974) - Ginger in the Morning
(1974) - Bootleggers
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Lacinej fešák Eddie
(1972) - Útěk
(1972) - Rolling Man
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Jezdci rodea
(1972) - J.C.
(1971) - Temporada salvaje
(1971) - Sam Hill: Who Killed Mr. Foster?
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Hitched
(1971) - The Devil and Miss Sarah
(1971) - The Deserter
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Rosolino Paternò, soldato...
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Balada o Cable Hogueovi
(1969) - Hee Haw
(1969) - 80 Steps to Jonah
(1969) - The Desperate Mission
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - Will Penny
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Skidoo
(1968) - The Legend of Custer
(1968) - Jen se nikdy nenudit
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Tipo dificil de matar, Un
(1967) - Švindlíř
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - El Magnifico extranjero
(1967) - Krutá noc
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Gentle Ben (TV seriál)
(1967) - Custer (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - The Young Rounders
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1966) - Dostavník
(1966) - An Eye for an Eye
(1965) - Up from the Beach
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Po zlém
(1965) - Major Dundee
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1963) - Savage Sam
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Our Man Higgins (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Křivák
(1961) - A Thunder Of Drums
(1960) - The Westerner (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Chartroose Caboose
(1960) - Daniel Boone (TV seriál)
(1959) - Stump Run
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Coronado 9 (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Tonka
(1958) - Ovčák
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Frontier Doctor (TV seriál)
(1958) - Escort West
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Gunsight Ridge
(1956) - When Gangland Strikes
(1956) - Ukradený vlak
(1956) - Stranger at My Door
(1956) - Gun Brothers
(1956) - Cow Dog
(1956) - Circus Boy (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Santa Fe Passage
(1955) - The Last Command
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Buffalo Bill Jr (TV seriál)
(1954) - The Boy From Oklahoma
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Phantom Stallion
(1954) - The Outcast
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1953) - Slunce jasně svítí
(1953) - Shadows of Tombstone
(1953) - Red River Shore
(1953) - Old Overland Trail
(1953) - Iron Mountain Trail
(1953) - Down Laredo Way
(1952) - Thunderbirds
(1952) - The Story of Will Rogers
(1952) - South Pacific Trail
(1952) - Old Oklahoma Plains
(1952) - The Last Musketeer
(1952) - Colorado Sundown
(1952) - Border Saddlemates
(1950) - Rocky Mountain
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.6.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Slim Pickens 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Slim Pickens - herec

se narodil 29.6.1919 ve městě Kingsburg, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Slim Pickens

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Slim Pickens
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
7°25’
4
 
LunaLuna:
Lev
9°34’
6
 
MerkurMerkur:
Rak
27°00’
5
 
VenušeVenuše:
Lev
22°47’
6
 
MarsMars:
Blíženci
24°16’
4
 
JupiterJupiter:
Rak
22°39’
5
 
SaturnSaturn:
Lev
25°01’
6
 
UranUran:
Ryby
1°29’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
7°52’
5
 
PlutoPluto:
Rak
6°11’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
2°10’
9
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°33’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
6°56’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
12°19’
12
Domy:
Ryby
14°27’
Panna
14°27’
2:
Beran
27°31’
8:
Váhy
27°31’
3:
Býk
27°37’
9:
Štír
27°37’
Blíženci
21°01’
Střelec
21°01’
5:
Rak
13°03’
Kozoroh
13°03’
6:
Lev
8°26’
Vodnář
8°26’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
2°44’
11
Slun./Luna:
Rak
23°29’
5


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »