Snub Pollard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Snub Pollard
(Harold Fraser)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melbourne, Victoria
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
19.1.1962 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Snub Pollard (Harry 'Snub' Pollard) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.11.1889 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Snub Pollard 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Snub Pollard
datum narození 9.11.1889
(herec, instagram)

Snub Pollard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - The Laurel and Hardy Show (TV seriál)
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1967) - Nestárnoucí smích
(1963) - The Sound of Laughter
(1963) - 30 let smíchu
(1962) - Muž, který zastřelil Liberty Valance
(1961) - Dny vzrušení a smíchu
(1961) - Twist Around the Clock
(1961) - Poslíček
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1961) - Pán světa
(1961) - Miláček žen
(1961) - Křivák
(1961) - Homicidal
(1960) - Když komedie byla králem
(1960) - Who Was That Lady?
(1960) - Twelve Hours to Kill
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Tate (TV seriál)
(1960) - Studs Lonigan
(1960) - Pepe
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1960) - Kdo seje vítr
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Heller in Pink Tights
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Hotel de Paree (TV seriál)
(1959) - Dobrý den na věšení
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The True Story of Lynn Stuart
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Rock-a-Bye Baby
(1958) - Once Upon a Horse...
(1958) - In the Money
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Šerifská hvězda
(1957) - Přítel Joey
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Monkey on My Back
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1957) - Jeanne Eagels
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Domino Kid
(1957) - Beau James
(1956) - Runaway Daughters
(1956) - Přesvedčení
(1956) - The First Traveling Saleslady
(1956) - Come Next Spring
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
(1955) - Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Pete Kelly's Blues
(1955) - Muž se zlatou paží
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Damon Runyon Theater (TV seriál)
(1954) - The Donald O'Connor Show
(1954) - Three Hours to Kill
(1954) - The Lone Wolf (TV seriál)
(1954) - So You Want to Be a Banker
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - It's a Great Life (TV seriál)
(1954) - The Fast and the Furious
(1954) - Country Girl
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1953) - Tonight We Sing
(1953) - Ten cizinec měl zbraň
(1953) - Hannah Lee: An American Primitive
(1953) - The Glass Wall
(1953) - Conquest of Cochise
(1952) - Zpívání v dešti
(1952) - The Raiders
(1952) - The Old West
(1952) - Světla ramp
(1952) - Scaramouche
(1952) - Park Row
(1952) - The Kid From Broken Gun
(1952) - Hopalong Cassidy (TV seriál)
(1952) - Gents in a Jam
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Boots Malone
(1951) - The Company She Keeps
(1951) - The Barefoot Mailman
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Meet Me After the Show
(1951) - Královská svatba
(1951) - Kentucky Jubilee
(1951) - Den, kdy se zastavila Země
(1951) - Belle Le Grand
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - Where the Sidewalk Ends
(1950) - Walk Softly, Stranger
(1950) - Vše o Evě
(1950) - Stars in My Crown
(1950) - Racket Squad (TV seriál)
(1950) - Cesta k úspěchu
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1949) - The Ed Wynn Show
(1949) - Square Dance Jubilee
(1949) - Laramie
(1949) - Chicken Every Sunday
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - Feudin' Rhythm
(1949) - The Crooked Way
(1949) - The Beautiful Blonde from Bashful Bend
(1949) - Adamovo žebro
(1948) - Unknown Island
(1948) - The Miracle of the Bells
(1948) - The Luck of the Irish
(1948) - Sinister Journey
(1948) - Return of the Bad Men
(1948) - Loaded Pistols
(1948) - Johnny Belinda
(1948) - Isn't It Romantic?
(1948) - Family Honeymoon
(1948) - Best Man Wins
(1948) - Belle Starr's Daughter
(1948) - Back Trail
(1947) - Zázrak v New Yorku
(1947) - Trail Street
(1947) - Případ Paradineová
(1947) - Prairie Express
(1947) - Magic Town
(1947) - King of the Bandits
(1947) - Cheyenne
(1947) - Hollywood Barn Dance
(1947) - Hard Boiled Mahoney
(1947) - Framed
(1947) - Cesta ke hvězdám
(1947) - Calendar Girl
(1947) - Bowery Buckaroos
(1946) - Uloupený život
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - The Hoodlum Saint
(1946) - Society Mugs
(1946) - Sister Kenny
(1946) - Partners in Time
(1946) - Monkey Businessmen
(1946) - Jungle Terror
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1946) - Badman's Territory
(1946) - Andy Plays Hookey
(1945) - Wife Decoy
(1945) - Three Pests in a Mess
(1945) - State Fair
(1945) - San Antonio
(1945) - Rockin' in the Rockies
(1945) - Road to Utopia
(1945) - Riders of the Dawn
(1945) - Milostné dopisy
(1945) - Kitty
(1945) - Booby Dupes
(1944) - The Conspirators
(1944) - Texas Masquerade
(1944) - Stalo se zítra
(1944) - Show Business
(1944) - Mrs. Parkington
(1944) - Main Street Today
(1944) - Lucky Cowboy
(1944) - Law of the Valley
(1944) - His Tale Is Told
(1944) - Heather and Yon
(1944) - Girl in the Case
(1944) - The Falcon Out West
(1944) - Easy Life
(1944) - Defective Detectives
(1944) - Casanova Brown
(1944) - Bowery to Broadway
(1944) - Ať žije hrdina dobyvatel
(1944) - Americká romance
(1943) - Swingtime Johnny
(1943) - Sarong Girl
(1943) - Riding High
(1943) - Quack Service
(1943) - Phony Express
(1943) - The Kid Rides Again
(1943) - Kid Dynamite
(1943) - I Escaped from the Gestapo
(1943) - Hranice temnoty
(1943) - His Wedding Scare
(1943) - He Was Only Feudin'
(1943) - Ghosts on the Loose
(1943) - Garden of Eatin'
(1943) - Clancy Street Boys
(1942) - They Raid by Night
(1942) - The Yanks Are Coming
(1942) - Stand by for Action
(1942) - The Payoff
(1942) - 'Neath Brooklyn Bridge
(1942) - Men of San Quentin
(1942) - It Happened in Flatbush
(1942) - The Gay Nineties
(1942) - Foreign Agent
(1942) - Fingers at the Window

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.11.1889 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Snub Pollard 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Snub Pollard - herec

se narodil 9.11.1889 ve městě Melbourne, Victoria, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Snub Pollard

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Snub Pollard
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
17°18’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°02’
 
MerkurMerkur:
Štír
1°23’
 
VenušeVenuše:
Váhy
23°08’
 
MarsMars:
Panna
29°07’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°28’
 
SaturnSaturn:
Panna
2°48’
 
UranUran:
Váhy
23°54’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
3°35’
R
PlutoPluto:
Blíženci
6°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°19’
R
Černá LunaLilith:
Rak
11°39’
 
CheirónCheirón:
Rak
22°13’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »