Soběslav Sejk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Soběslav Sejk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Soběslav Sejk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Soběslav Sejk 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Soběslav Sejk
datum narození 9.10.1922
(herec, instagram)

Soběslav Sejk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1993) - Noc rozhodnutí
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1990) - Tichá myš
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Salar
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Grófinka
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kočičí hra (divadelní záznam)
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1981) - V týlu nepřítele
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1980) - Útěky domů
(1980) - Smír Tantalův (divadelní záznam)
(1980) - Služební cesta
(1980) - Den samých začátků
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Signál
(1979) - Causa Králík
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Paličova dcera
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Od rána do rána
(1974) - Královský gambit
(1974) - Konec agenta č. 312
(1973) - Větrné moře
(1973) - Tři nevinní
(1972) - Elixíry ďábla
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Velikonoční dovolená
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Směšný pán
(1969) - Ezop
(1963) - Strach
(1962) - Zdravý nemocný (divadelní záznam)
(1962) - Praha nultá hodina
(1962) - Jejich den
(1959) - Spálená křídla (divadelní záznam)
(1959) - Sny na neděli
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Konec cesty
(1958) - Povodeň
(1957) - Růže v Arktidě
(1955) - Po noci den
(1954) - Na konci města
(1954) - Frona
(1953) - Přicházejí z tmy
(1952) - Únos
(1952) - Nástup
(1952) - Nad námi svítá
(1950) - V trestném území
(1949) - Revoluční rok 1848
(1945) - Řeka čaruje

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Soběslav Sejk 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Soběslav Sejk - herec

se narodil 9.10.1922 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Soběslav Sejk

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Soběslav Sejk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°24’
 
LunaLuna:
Býk
23°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°43’
R
VenušeVenuše:
Štír
28°58’
 
MarsMars:
Kozoroh
15°40’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°14’
 
SaturnSaturn:
Váhy
11°15’
 
UranUran:
Ryby
10°20’
R
NeptunNeptun:
Lev
17°40’
 
PlutoPluto:
Rak
11°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°45’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°52’
 
CheirónCheirón:
Beran
15°11’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »