Soli Labbart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Soli Labbart
(Solvig Hildigun Rosenqvist)

Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:

Soli Labbart - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.12.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Soli Labbart 2017, 2018 - Wikipedie info)

Soli Labbart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Kuka lohduttaisi Viiviä?
(1999) - Vägen till Lelle
(1999) - Ratikka-Raimo (TV seriál)
(1998) - Vapahtaja
(1998) - Hiekkamorsian
(1997) - Naisenkaari
(1997) - Sagojoga minister
(1997) - Palava rakkaus
(1996) - Mustasilmä-Susanna ja lepakkoluolan aarre
(1995) - Esiripun takaa (TV seriál)
(1995) - Sirpaleita
(1994) - Paratiisin lapset
(1993) - Laihan miehen balladi
(1993) - Jonakin päivänä
(1993) - Hranice smrti
(1993) - Goodbye Gibraltar
(1992) - Srdce bojovníka
(1992) - Papukaijamies
(1992) - Matka ajassa
(1991) - Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
(1991) - Hélène S.
(1990) - Ruusun aika (TV seriál)
(1989) - Papírová hvězda
(1989) - Cha Cha Cha
(1988) - Painajainen (TV seriál)
(1988) - Kuutamosonaatti
(1987) - Tropic of Ice - Jään kääntöpiiri
(1987) - Susikoira Roi (TV seriál)
(1987) - Maailman pisin mies
(1987) - Kummitäti
(1986) - Valkoinen kääpiö
(1986) - Tähti ja koivu
(1986) - Elämän vonkamies
(1985) - Painija
(1985) - Kunniallinen petkuttaja
(1984) - Uppotukki
(1984) - Sista leken
(1984) - Kuulustelu
(1984) - Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
(1983) - Veli
(1983) - Pöllönpesäpuut
(1983) - Koiraton talo (TV seriál)
(1983) - Iso vaalee
(1983) - Älköön silmäteräsi levätkö
(1982) - Doba železná (TV seriál)
(1982) - Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
(1981) - Debyytti
(1980) - Neklidný plamen
(1980) - Första natten hemifrån
(1979) - Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma
(1979) - Herr Puntila och hans dräng Matti
(1978) - Hakkuut
(1977) - Ukkovarvas
(1976) - Iso viulu - kaks' sataa
(1966) - Rakas Wenander

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Buk

Buk

Keltský horoskop
Lidé Buku dostali do vínku celou řadu jedinečných vlastností. V zaměstnání najdeme tyto lidi velmi často na vedoucích místech, pro něž jsou přímo předurčeni – nejenže mívají odvážné životní plány, ale dokáži je většinou proměnit ve skutečnost.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.12.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Soli Labbart 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 21.12.1922 ve městě Vaasa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Soli Labbart

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Soli Labbart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
28°51’
 
LunaLuna:
Vodnář
5°51’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°07’
 
VenušeVenuše:
Štír
25°09’
 
MarsMars:
Ryby
7°18’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°25’
 
SaturnSaturn:
Váhy
18°46’
 
UranUran:
Ryby
10°06’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°55’
R
PlutoPluto:
Rak
10°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°53’
R
Černá LunaLilith:
Beran
8°57’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°58’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »