Sonia Braga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sonia Braga
(Sônia Maria Campos Braga)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.6. 1950 - 18:15h
Místo:
Maringá
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sonia Braga - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
8.6.1950 - 18:15  (ARST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.6.1950 - 21:15  
BR, Maringá:
23°25' j.š., 51°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sonia Braga 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sonia Braga
datum narození 8.6.1950
(herečka, instagram)

Sonia Braga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Luke Cage (TV seriál)
(2016) - Aquarius
(2014) - Emoticon ;)
(2013) - The Wine of Summer
(2013) - The Ordained
(2013) - Meddling Mom
(2011) - Tapas & Beijos (TV seriál)
(2010) - Neviditelný symbol
(2010) - Lope
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2006) - Páginas da vida (TV seriál)
(2006) - Moře snů
(2006) - Hranice smrti
(2006) - Hořká krajina
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Olga del Volga
(2004) - The Bride of the Sea
(2003) - Testosterone
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Impérium
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2002) - American Family (TV seriál)
(2001) - Soudce
(2001) - Posmrtné paměti
(2001) - Policajtka
(2001) - Parfém
(2001) - Alias (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera
(1999) - Força de Um Desejo (TV seriál)
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - Ranč v údolí (TV seriál)
(1997) - Prachy ve hře
(1996) - Tieta do Agreste
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Dvě smrti
(1995) - Bible - Starý zákon: Mojžíš
(1994) - Amazonie v plamenech
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Roosters
(1991) - The Last Prostitute
(1990) - Zelenáč
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - Moon Over Parador
(1987) - Jsem uprchlý trestanec
(1985) - Polibek pavoučí ženy
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - Gabriela
(1981) - Eu Te Amo
(1980) - Chega Mais (TV seriál)
(1978) - Dancin' Days (TV seriál)
(1978) - A Dama do Lotação
(1977) - Espelho Mágico (TV seriál)
(1976) - Saramandaia (TV seriál)
(1976) - Dona Flor e Seus Dois Maridos
(1975) - Gabriela (TV seriál)
(1975) - Casal, O
(1974) - Fogo Sobre Terra (TV seriál)
(1973) - Mestiça, a Escrava Indomável
(1972) - Vila Sésamo (TV seriál)
(1972) - Selva de Pedra (TV seriál)
(1971) - Capitão Bandeira Contra o Doutor Moura Brazil, O
(1970) - A Moreninha
(1970) - Irmãos Coragem (TV seriál)
(1970) - Cléo e Daniel
(1968) - Bandido da Luz Vermelha, O
Sonia Braga - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sonia Braga 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sonia Braga - herečka

se narodila 8.6.1950 ve městě Maringá
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sonia Braga

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Sonia Braga
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°29’
6
 
LunaLuna:
Beran
3°16’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
24°03’
6
 
VenušeVenuše:
Býk
8°22’
5
 
MarsMars:
Panna
28°56’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°55’
3
 
SaturnSaturn:
Panna
13°05’
10
 
UranUran:
Rak
4°05’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°39’
10
R
PlutoPluto:
Lev
16°09’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°41’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
16°25’
5
 
CheirónCheirón:
Střelec
18°44’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
8°56’
3
Domy:
Střelec
24°44’
Blíženci
24°44’
2:
Kozoroh
18°42’
8:
Rak
18°42’
3:
Vodnář
13°31’
9:
Lev
13°31’
Ryby
12°06’
Panna
12°06’
5:
Beran
15°37’
Váhy
15°37’
6:
Býk
21°21’
Štír
21°21’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
3°25’
11
Slun./Luna:
Býk
10°22’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »