Sophia Loren wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sophia Loren
(Sofia Villani Scicolone)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.9. 1934 - 14:10h
Místo:
Řím
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Sophia Loren - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.9.1934 - 14:10  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.9.1934 - 13:10  
IT, Řím:
41°54' s.š., 12°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sophia Loren 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sophia Loren
datum narození 20.9.1934
(herečka, instagram)

Sophia Loren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2015) - Dietro gli occhiali bianchi
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2014) - Chaplin bez masky
(2014) - Lidský hlas
(2013) - Mademoiselle C
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2011) - Giovanna Cau - Diversamente Giovane
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo
(2010) - Můj dům je plný zrcadel
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Nine
(2008) - La Rabbia di Pasolini
(2004) - Sophia - pokus o portrét
(2004) - Životy svatých
(2004) - Plněné papriky
(2003) - Charlie Chaplin - Les années suisses
(2002) - Mezi cizinci
(2001) - Francesca e Nunziata
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Soleil
(1996) - A&E Biography: Solomon & Sheba
(1995) - Dej si pohov, kámoši 2
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1990) - Sobota, neděle, pondělí
(1989) - Playboy Video Centerfold: Dutch Twins
(1988) - Michael Jackson: The Legend Continues
(1988) - Pouť za štěstím (TV seriál)
(1988) - Horalka
(1986) - Odvaha
(1985) - Larry King Live
(1984) - Světlo pro mého syna
(1981) - Wetten, dass..?
(1980) - Sophia Loren: Her Own Story
(1979) - Palebná síla
(1978) - Shimmy, lugano, tarantelle e vino
(1978) - Krevní pouto
(1978) - Brass Target
(1978) - Angela
(1977) - Zvláštní den
(1976) - Přejezd Kassandra
(1975) - Gangsterova milenka
(1974) - Verdikt
(1974) - Pouto nejsilnější
(1974) - Cesta
(1972) - Muž jménem La Mancha
(1972) - Bianco, rosso e...
(1971) - Mortadela
(1971) - Knězova manželka
(1970) - Slunečnice
(1968) - Sophia: A Self-Portrait
(1968) - Questi fantasmi
(1968) - Monument
(1967) - Hraběnka z Hongkongu
(1967) - Byl jednou jeden
(1966) - Judith
(1966) - Arabeska
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Operace Crossbow
(1965) - Lady L
(1965) - La dama de Beirut
(1964) - Sophia Loren in Rome
(1964) - Visitando a las estrellas
(1964) - Pád říše římské
(1964) - Manželství po italsku
(1963) - Showman
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Včera, dnes a zítra
(1962) - Lykke og krone
(1962) - Vězňové z Altony
(1962) - Nůž v ráně
(1962) - Boccaccio '70
(1961) - Madame Sans-Gene
(1961) - Cid
(1960) - The Millionairess
(1960) - It Started in Naples
(1960) - Horalka
(1960) - Heller in Pink Tights
(1960) - A Breath of Scandal
(1959) - That Kind of Woman
(1958) - The Black Orchid
(1958) - Klíč
(1958) - Hausbót
(1958) - Farma pod Jilmy
(1957) - Pýcha a vášeň
(1957) - Legenda o ztraceném
(1957) - Boy on a Dolphin
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - Štěstí být ženou
(1955) - Il Segno di Venere
(1955) - Chléb, láska a .....
(1955) - La Bella mugnaia
(1954) - Zlato Neapole
(1954) - Škoda, žes taková potvora
(1954) - Neapolský kolotoč
(1954) - Naše časy
(1954) - Miseria e nobiltà
(1954) - La donna del fiume
(1954) - Attila
(1953) - Pellegrini d'amore
(1953) - Il paese dei campanelli
(1953) - Giorno in pretura, Un
(1953) - Due notti con Cleopatra
(1953) - La Domenica della buona gente
(1953) - Ci troviamo in galleria
(1953) - Aida
(1953) - Africa sotto i mari
(1952) - Il Sogno di Zorro
(1952) - La Tratta delle bianche
(1952) - La Favorita
(1952) - È arrivato l'accordatore
(1951) - Quo Vadis
(1951) - Il Padrone del vapore
(1951) - Milano miliardaria
(1951) - Il Mago per forza
(1951) - Lebbra bianca
(1951) - Era Lui!... Si! Si!
(1951) - Anna
(1950) - Il Voto
(1950) - Totò Tarzan
(1950) - Le Sei mogli di Barbablù
(1950) - Io sono il capataz
(1950) - Cuori sul mare
(1948) - Toast of the Town
Sophia Loren - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1912) Carlo Ponti - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1904) Cary Grant

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sophia Loren 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sophia Loren - herečka

se narodila 20.9.1934 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sophia Loren

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Sophia Loren
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
26°52’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
20°45’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
15°54’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
11°37’
8
 
MarsMars:
Lev
13°12’
7
 
JupiterJupiter:
Váhy
25°40’
9
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°33’
2
R
UranUran:
Býk
0°42’
3
R
NeptunNeptun:
Panna
12°40’
8
 
PlutoPluto:
Rak
25°47’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°40’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
7°03’
7
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°55’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
29°19’
5
Domy:
Kozoroh
5°27’
Rak
5°27’
2:
Vodnář
16°21’
8:
Lev
16°21’
3:
Ryby
28°23’
9:
Panna
28°23’
Býk
0°50’
Štír
0°50’
5:
Býk
25°03’
Štír
25°03’
6:
Blíženci
15°19’
Střelec
15°19’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
3°09’
11
Slun./Luna:
Střelec
8°48’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »