Spencer Tracy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Spencer Tracy
(Spencer Bonaventure Tracy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.4. 1900 - 01:57h
Místo:
Milwaukee, Wisconsin
Země:
Věk:
† 67 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.6.1967 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Spencer Tracy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1900 - 01:57  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.4.1900 - 07:57  
US, Milwaukee:
43°2' s.š., 87°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Spencer Tracy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Spencer Tracy
datum narození 5.4.1900
(herec, instagram)

Spencer Tracy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1991) - Something a Little Less Serious: A Tribute to 'It's a Mad Mad Mad Mad World'
(1991) - Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1984) - Ingrid
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1968) - Black History: Lost Stolen, or Strayed
(1967) - Hádej, kdo přijde na večeři
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - The Devil at 4 O'Clock
(1961) - Norimberský proces
(1960) - Kdo seje vítr
(1958) - The Last Hurrah
(1958) - Stařec a moře
(1957) - Žena, která všechno ví
(1956) - The Mountain
(1955) - When the Talkies Were Young
(1955) - Černý den v Black Rock
(1954) - Zlomené kopí
(1953) - The Actress
(1952) - Plymouth Adventure
(1952) - Pat a Mike
(1951) - For Defense for Freedom for Humanity
(1951) - The People Against O'Hara
(1951) - Jak je těžké být dědečkem
(1950) - Nevěstin otec
(1949) - Malaya
(1949) - Edward, My Son
(1949) - Adamovo žebro
(1948) - Some of the Best
(1948) - Vládní prohlášení
(1947) - Moře trávy
(1947) - Cass Timberlane
(1945) - Without Love
(1944) - Twenty Years After
(1944) - Třicet vteřin nad Tokiem
(1944) - Sedmý kříž
(1943) - His New World
(1943) - A Guy Named Joe
(1942) - Ring of Steel
(1942) - Pláň Tortilla
(1942) - Nejprve stvořil ženu
(1942) - Keeper of the Flame
(1941) - Men of Boys Town
(1941) - Dr. Jekyll a pan Hyde
(1940) - Northward, Ho!
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Tekuté zlato
(1940) - Mladý Tomáš Edison
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Edison
(1940) - Cesta na severozápad
(1939) - Hollywood Hobbies
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - For Auld Lang Syne: No. 4
(1939) - Stanley and Livingstone
(1939) - Land of Liberty
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Another Romance of Celluloid
(1938) - Pilot č. 7
(1938) - Boys Town
(1937) - Ve víru velkoměsta
(1937) - They Gave Him a Gun
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Stateční kapitáni
(1937) - Manekýnka
(1936) - San Francisco
(1936) - Riffraff
(1936) - Děvče se špatnou pověstí
(1936) - Byl jsem lynčován
(1935) - Whipsaw
(1935) - The Murder Man
(1935) - It's a Small World
(1935) - Danteho peklo
(1934) - The Show-Off
(1934) - Now I'll Tell
(1934) - Marie Galante
(1934) - Looking for Trouble
(1934) - Bottoms Up
(1933) - The Power and the Glory
(1933) - Shanghai Madness
(1933) - Man's Castle
(1933) - The Mad Game
(1933) - The Face in the Sky
(1932) - 20,000 Years in Sing Sing
(1932) - Young America
(1932) - The Painted Woman
(1932) - Society Girl
(1932) - Sky Devils
(1932) - She Wanted a Millionaire
(1932) - Me and My Gal
(1932) - Disorderly Conduct
(1931) - Six Cylinder Love
(1931) - Quick Millions
(1931) - Goldie
(1930) - Up the River
(1930) - Taxi Talks
(1930) - The Strong Arm
(1930) - The Hard Guy
Spencer Tracy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Spencer Tracy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Spencer Tracy - herec

se narodil 5.4.1900 ve městě Milwaukee, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Spencer Tracy

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Spencer Tracy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°05’
2
 
LunaLuna:
Blíženci
27°08’
5
 
MerkurMerkur:
Ryby
26°48’
2
R
VenušeVenuše:
Býk
29°04’
4
 
MarsMars:
Ryby
27°47’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
10°45’
11
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°58’
12
 
UranUran:
Střelec
12°20’
11
R
NeptunNeptun:
Blíženci
24°28’
5
 
PlutoPluto:
Blíženci
14°56’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°09’
11
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°54’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
24°59’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
8°47’
9
Domy:
Kozoroh
20°50’
Rak
20°50’
2:
Ryby
7°13’
8:
Panna
7°13’
3:
Beran
18°09’
9:
Váhy
18°09’
Býk
16°58’
Štír
16°58’
5:
Blíženci
8°54’
Střelec
8°54’
6:
Blíženci
28°42’
Střelec
28°42’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
18°54’
11
Slun./Luna:
Býk
21°06’
4


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »