Stan Laurel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stan Laurel
(Arthur Stanley Jefferson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ulverston
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
23.2.1965 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, scénárista

Stan Laurel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (X)
Datum narození:
16.6.1890 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stan Laurel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Stan Laurel
datum narození 16.6.1890
(herec, scénárista, instagram)

Stan Laurel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stan and Ollie
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(1994) - The Our Gang Story
(1992) - A Tribute to the Boys: Laurel & Hardy
(1986) - Classic Comedy Teams
(1986) - The Laurel and Hardy Show (TV seriál)
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1967) - The Best of Laurel and Hardy
(1965) - Laurel a Hardy
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1962) - Nickelodeon Days
(1961) - Dny vzrušení a smíchu
(1952) - Screen Snapshots: Memories of Famous Hollywood Comedians
(1951) - Laurel a Hardy zdědili ostrov
(1951) - Ça c'est du cinéma
(1950) - Pocta hvězdě
(1945) - Toreadoři
(1944) - Velký třesk
(1944) - Nothing But Trouble
(1943) - Strom ve zkumavce
(1943) - Zmatkáři
(1943) - Taneční mistři
(1943) - Air Raid Wardens
(1942) - Čáry máry nebožtík
(1941) - Kanóni
(1940) - Laurel a Hardy studují
(1940) - Laurel a Hardy na moři
(1939) - Laurel a Hardy v cizinecké legii
(1938) - Swiss Miss
(1938) - Dubové palice
(1937) - That's That
(1937) - Pick a Star
(1937) - Na divokém západě
(1936) - The Bohemian Girl
(1936) - Our Relations
(1936) - On the Wrong Trek
(1935) - Zachránci rodinného krbu
(1935) - Tit for Tat
(1935) - Thicker Than Water
(1935) - Bonnie Scotland
(1934) - Them Thar Hills
(1934) - Oliver the Eighth
(1934) - Na útěku
(1934) - The Live Ghost
(1934) - Laurel a Hardy - Pochod dřevěných vojáků
(1934) - Hollywood Party
(1933) - Wild Poses
(1933) - Twice Two
(1933) - The Midnight Patrol
(1933) - Me and My Pal
(1933) - Jedeme na Honolulu
(1933) - Dva popletové
(1933) - Dirty Work
(1933) - Ďáblův bratr - Laurel a Hardy
(1932) - Zwei Ritter ohne Furcht und Tadel
(1932) - V nemocnici
(1932) - Towed in a Hole
(1932) - Their First Mistake
(1932) - The Chimp
(1932) - Pack Up Your Troubles
(1932) - The Music Box
(1932) - Laurel a Hardy obětmi prohibice
(1932) - Helpmates
(1932) - Any Old Port!
(1931) - Uloupené šperky
(1931) - Sous les verrous
(1931) - Presidiarios, Los
(1931) - Politiquerías
(1931) - Pardon Us
(1931) - On the Loose
(1931) - One Good Turn
(1931) - Muraglie
(1931) - Laurel a Hardy se žení
(1931) - Laughing Gravy
(1931) - Chickens Come Home
(1931) - Hinter Schloss und Riegel
(1931) - Come Clean
(1931) - Les Carottiers
(1931) - Calaveras, Los
(1931) - Be Big!
(1931) - Beau Hunks
(1930) - La Vida nocturna
(1930) - Une nuit extravagante
(1930) - Tiembla y Titubea
(1930) - The Rogue Song
(1930) - The Laurel-Hardy Murder Case
(1930) - Der Spuk um Mitternacht
(1930) - Spratci
(1930) - Radiomanía
(1930) - Noche de duendes
(1930) - Night Owls
(1930) - Ladrones
(1930) - Hog Wild
(1930) - Feu mon oncle
(1930) - Blotto
(1930) - Below Zero
(1930) - Another Fine Mess
(1929) - Wrong Again
(1929) - Unaccustomed As We Are
(1929) - To je má žena
(1929) - They Go Boom!
(1929) - Perfect Day
(1929) - Není princ jako princ
(1929) - Men O'War
(1929) - Liberty
(1929) - The Hoose - Gow
(1929) - Hollywood Revue
(1929) - Dobrodružství ve spacím voze
(1929) - Big Business
(1929) - Bacon Grabbers
(1929) - Angora Love
(1928) - Zpropadení muzikanti
(1928) - We Faw Down
(1928) - Two Tars
(1928) - Their Purple Moment
(1928) - Should Tall Men Marry?
(1928) - Should Married Men Go Home?
(1928) - Leave 'Em Laughing
(1928) - Habeas Corpus
(1928) - From Soup to Nuts
(1928) - Flying Elephants
(1928) - The Finishing Touch
(1928) - Early to Bed
(1927) - With Love and Hisses
(1927) - Why Girls Love Sailors
(1927) - Šlehačková revoluce
(1927) - Sugar Daddies
(1927) - Slipping Wives
(1927) - Seeing the World
(1927) - The Second 100 Years
(1927) - Sailors Beware
(1927) - Putting Pants on Philip
(1927) - Now I'll Tell One
(1927) - Love 'Em and Weep
(1927) - Hats Off
(1927) - Eve's Love Letters
(1927) - Duck Soup
(1927) - Do Detectives Think?
(1927) - Call of the Cuckoo
(1926) - What's the World Coming To?
(1926) - On the Front Page
(1926) - Get 'Em Young
(1926) - Forty-five Minutes from Hollywood
(1925) - Twins
(1925) - Somewhere in Wrong
(1925) - The Snow Hawk
(1925) - The Sleuth
(1925) - Pie-Eyed
(1925) - Navy Blue Days
(1925) - Half a Man
(1925) - Dr. Pyckle and Mr. Pride
(1925) - Cowboys Cry for It
(1924) - Zeb vs. Paprika
(1924) - Wide Open Spaces
(1924) - Rupert of Hee Haw
(1924) - Postage Due
(1924) - Pan Smith
(1924) - Near Dublin
(1924) - Monsieur Don't Care
(1924) - Mandarin Mix-Up
(1924) - Krátké suknice
(1924) - Divoký západ
(1924) - Detained
(1924) - Brothers Under the Chin
(1923) - The Whole Truth
(1923) - When Knights Were Cold
(1923) - Under Two Jags
(1923) - Špindírové
(1923) - Stan Laurel doktorem
(1923) - Short Orders
(1923) - Scorching Sands
(1923) - Save the Ship
(1923) - Roughest Africa
(1923) - Pomeranče a citrony
(1923) - Pick and Shovel
(1923) - The Noon Whistle
(1923) - Mother's Joy
(1923) - A Man About Town
(1923) - Kill or Cure
(1923) - The Handy Man
(1923) - Gas and Air
(1923) - The Garage
(1923) - Frozen Hearts
(1923) - Collars and Cuffs
(1922) - The Weak-End Party
(1922) - Show
(1922) - The Pest
(1922) - Mixed Nuts
(1922) - Matador
(1922) - The Egg
(1921) - Šťastný pes
(1921) - The Rent Collector
(1920) - Under Two Jags
(1919) - Hustling for Health
(1919) - Hoot Mon!
(1919) - Do You Love Your Wife?
(1918) - Whose Zoo?
(1918) - Phoney Photos

Stan Laurel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1890 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stan Laurel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stan Laurel - herec, scénárista

se narodil 16.6.1890 ve městě Ulverston, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stan Laurel

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Stan Laurel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
25°13’
 
LunaLuna:
Blíženci
14°55’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
24°57’
 
MarsMars:
Střelec
0°13’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
11°44’
R
SaturnSaturn:
Lev
29°00’
 
UranUran:
Váhy
22°40’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
5°03’
 
PlutoPluto:
Blíženci
6°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°43’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°57’
 
CheirónCheirón:
Rak
21°33’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »