Stephen Rea wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stephen Rea
(Graham Rea)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Belfast, Severní Irsko
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Stephen Rea - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.10.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stephen Rea 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Stephen Rea
datum narození 31.10.1946
(herec, instagram)

Stephen Rea - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - War and Peace (TV seriál)
(2015) - Ruby Strangelove Young Witch
(2015) - Dickensian (TV seriál)
(2014) - Styria
(2014) - Out of the Dark
(2014) - The Honourable Woman (TV seriál)
(2014) - Asylum
(2013) - Utopia (TV seriál)
(2013) - Menú degustació
(2012) - Vlkodlak: Bestie mezi námi
(2012) - Underworld: Probuzení
(2011) - Stella Days
(2011) - The Shadow Line (TV seriál)
(2011) - Roadkill
(2011) - Chaos (TV seriál)
(2011) - Blackthorn
(2010) - Velká fuška
(2009) - The 9th Meteor Ireland Music Awards
(2009) - Špion(i)
(2009) - Ondine
(2009) - Nothing Personal
(2009) - Father & Son (TV seriál)
(2008) - 10 dní do války (TV seriál)
(2008) - Heidi 4 Paws
(2008) - The Devil's Mercy
(2007) - Xposé
(2007) - Střet
(2007) - Krvavá sklizeň
(2007) - Célébration
(2007) - Až do smrti
(2006) - Sestry
(2006) - Rok '66
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Snídaně na Plutu
(2005) - Královna řeky
(2005) - Dům na Tara Road
(2004) - Ztráta paměti
(2004) - Tajná zpověď
(2004) - Pod kontrolou
(2004) - Fluent Dysphasia
(2003) - The Halo Effect
(2003) - Bloom
(2002) - Strach.com
(2002) - Kodaň
(2002) - Evelyn
(2001) - Srpnový sníh
(2001) - Mušketýr
(2001) - Klub sebevrahů
(2001) - Hrůzostrašný dějepis (TV seriál)
(2001) - Armadillo (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Přízraky ze snů
(1999) - The Life Before This
(1999) - Krásná Guinevere
(1999) - Hranice lásky
(1998) - This Is My Father
(1998) - Still Crazy - Pořád naplno
(1997) - Rána jistoty
(1997) - Malý řezník
(1997) - Hacks
(1997) - A Further Gesture
(1997) - Fotbalové opojení
(1996) - Zločin století
(1996) - Trojan Eddie
(1996) - Poslední ze slavných králů
(1996) - Michael Collins
(1995) - The Witch Hunt
(1995) - Shadow of a Gunman
(1995) - Občan X
(1995) - Mezi dvěma ohni
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Princezna Caraboo
(1994) - Pret-A-Porter
(1994) - Interview s upírem
(1994) - Angie
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Špatné chování
(1993) - Hedda Gabler
(1992) - Performance (TV seriál)
(1992) - Hra na pláč
(1990) - Život je sladký
(1990) - Not with a Bang (TV seriál)
(1989) - Nobody Here But Us Chickens
(1989) - Endgame by Samuel Beckett
(1987) - Lost Belongings (TV seriál)
(1985) - Ztracené vztahy
(1985) - Four Days in July
(1985) - Doktor a ďáblové
(1984) - The House
(1984) - Společenství vlků
(1984) - Shergar
(1982) - Joyce in June
(1982) - Anděl
(1978) - The Seagull
(1978) - On a Paving Stone Mounted
(1977) - Professional Foul
(1976) - Early Struggles
(1975) - I Didn't Know You Cared (TV seriál)
(1974) - K Is for Killing
(1970) - Volání smrti
(1970) - Play for Today (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stephen Rea 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stephen Rea - herec

se narodil 31.10.1946 ve městě Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stephen Rea

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Stephen Rea
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
7°27’
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°42’
 
MerkurMerkur:
Střelec
1°02’
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°16’
R
MarsMars:
Štír
25°31’
 
JupiterJupiter:
Štír
7°42’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°30’
 
UranUran:
Blíženci
21°19’
R
NeptunNeptun:
Váhy
9°25’
 
PlutoPluto:
Lev
13°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°51’
 
CheirónCheirón:
Váhy
28°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »