Steve Austin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Austin
(Steven James Anderson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Austin, Texas
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, wrestler

Steve Austin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.12.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Austin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Steve Austin
datum narození 18.12.1964
(herec, wrestler, instagram)

Steve Austin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
(2016) - WrestleMania XXXII (TV pořad)
(2015) - WWE Hell in a Cell
(2015) - WWE Hall of Fame 2015
(2015) - Daniel Bryan: Just Say Yes! Yes! Yes!
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2015) - The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J
(2015) - The Resurrection of Jake The Snake Roberts
(2015) - CT Fletcher: My Magnificent Obsession
(2015) - Tajné spiknutí
(2015) - Smosh: The Movie
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - Stone Cold Podcast: Live!
(2014) - Shawn Michaels: Mr Wrestlemania
(2014) - The Best of Sting
(2013) - WWE: The Best of In Your House
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment
(2013) - WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
(2013) - WWE: The Best of WarGames
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2013) - Zásilka
(2013) - Machři 2
(2012) - WWE: The Best of WCW Clash of the Champions
(2012) - WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
(2012) - The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
(2012) - Attitude Era
(2012) - Naprostá sebedůvěra
(2011) - WWE: The Ladder Match 2 - Crash and Burn
(2011) - WWE Hall of Fame 2011
(2011) - WrestleMania XXVII
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
(2011) - Big Show: A Giants World
(2011) - Odplata
(2011) - Hangár 14
(2011) - Boxerský sen
(2010) - WWE: Top 50 Superstars of All Time
(2010) - WWE: The Undertaker's Deadliest Matches
(2010) - WWE: Shawn Michaels - My Journey
(2010) - Inferno: The Making of 'The Expendables'
(2010) - Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
(2010) - Whoop Ass
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2010) - Dcera jako rukojmí
(2010) - Agent bez jména
(2009) - WWE Hall of Fame 2009
(2009) - The 25th Anniversary of WrestleMania
(2009) - WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009
(2009) - Pouliční rváč
(2007) - WWE SummerSlam
(2007) - WWE Hall of Fame 2007
(2007) - WWE Backlash
(2007) - WrestleMania XXIII
(2007) - WWE: The Best of RAW - 15th Anniversary, 1993 - 2008
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - Zabij, nebo budeš zabit
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2006) - WWE Hall of Fame 2006
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Tombstone: The History of the Undertaker
(2005) - Trestná lavice
(2004) - Royal Rumble
(2004) - Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro
(2003) - WWE Survivor Series
(2003) - WWE SummerSlam
(2003) - WrestleMania XIX
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - WWF Backlash
(2002) - WWE Insurrextion
(2002) - Royal Rumble
(2001) - WWF Vengeance
(2001) - WWF Unforgiven
(2001) - WWF No Way Out
(2001) - WWF No Mercy
(2001) - WWF Judgment Day
(2001) - WWF Invasion
(2001) - WWF Insurrextion
(2001) - WWF Backlash
(2001) - WWE Undertaker - This Is My Yard
(2001) - WWE Survivor Series
(2001) - WWE SummerSlam
(2001) - WWE King of the Ring
(2001) - WrestleMania X-Seven
(2001) - Royal Rumble
(2000) - WWE Survivor Series
(1999) - WWF St. Valentine's Day Massacre
(1999) - WWF Over the Edge
(1999) - WWF Fully Loaded
(1999) - WWE Survivor Series
(1999) - WWE SummerSlam
(1999) - WWE King of the Ring
(1999) - WrestleMania XV
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - Royal Rumble
(1999) - MTV Video Music Awards 1999
(1999) - The Unreal Story of Professonal Wrestling
(1998) - WWF Judgment Day
(1998) - WWF Fully Loaded
(1998) - WWE Survivor Series
(1998) - WWE SummerSlam
(1998) - WWE King of the Ring
(1998) - WrestleMania XIV
(1998) - Royal Rumble
(1998) - Undertaker - The Phenom
(1997) - WWE Survivor Series
(1997) - WWE SummerSlam
(1997) - WWE King of the Ring
(1996) - WWE Survivor Series
(1996) - WWE King of the Ring
(1996) - Royal Rumble
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1993) - WCW Beach Blast
Steve Austin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1979) Coco Austin - dcera

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Austin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Austin - herec, wrestler

se narodil 18.12.1964 ve městě Austin, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Austin

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Steve Austin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°56’
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°28’
R
VenušeVenuše:
Štír
29°00’
 
MarsMars:
Panna
19°25’
 
JupiterJupiter:
Býk
17°00’
R
SaturnSaturn:
Ryby
0°09’
 
UranUran:
Panna
14°50’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°55’
 
PlutoPluto:
Panna
16°19’
st
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°41’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°25’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »