Steve Bacic wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Bacic

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lisičić
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Steve Bacic - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Bacic 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Steve Bacic
datum narození 13.3.1965
(herec, instagram)

Steve Bacic - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Get Out Alive
(2016) - Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent
(2015) - Sugarbabies
(2015) - Stolen Daughter
(2015) - Go with Me
(2015) - Garage Sale Mystery: The Wedding Dress
(2015) - Garage Sale Mystery: The Deadly Room
(2014) - When Calls the Heart (TV seriál)
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - Garage Sale Mystery: All That Glitters
(2013) - Suddenly
(2013) - She Made Them Do It
(2013) - Rita
(2013) - Profile for Murder
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2013) - Nearlyweds
(2013) - A Haunting At Silver Falls
(2013) - Fatal Performance
(2012) - The Selection
(2011) - 5 Souls
(2011) - Hangár 14
(2010) - Final Storm
(2009) - Cra$h & Burn (TV seriál)
(2008) - Odyseus: Cesta do temnoty
(2008) - Hvězdná brána: Návrat
(2008) - Hlídka (TV seriál)
(2007) - Klikař Charlie
(2007) - Flash Gordon (TV seriál)
(2007) - Battlestar Galactica: Břitva
(2007) - Afghanistán
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - The Tooth Fairy
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2006) - Blade (TV seriál)
(2006) - Bezpečný přístav
(2006) - All She Wants for Christmas
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Vyzdobený sál
(2005) - Hříbě
(2003) - Živel
(2003) - X-Men 2
(2003) - Podvodnice
(2003) - Manželská krize (TV seriál)
(2003) - Encrypt
(2003) - Bod zvratu
(2002) - Tělo na tělo
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - L.A.P.D.: To Protect and to Serve
(2001) - Honička
(2000) - 6. den
(2000) - Karanténa
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Nebeský oheň
(1998) - Plavba smrti
(1997) - Profesionální lovec 2
(1996) - Jezero v lesích
(1995) - Tajemný klášter
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Zrozen k rychlosti
(1993) - Sledování

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Bacic 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Bacic - herec

se narodil 13.3.1965 ve městě Lisičić
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Bacic

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Steve Bacic
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°42’
 
LunaLuna:
Rak
29°10’
 
MerkurMerkur:
Beran
7°56’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°10’
 
MarsMars:
Panna
17°09’
R
JupiterJupiter:
Býk
21°59’
 
SaturnSaturn:
Ryby
9°25’
 
UranUran:
Panna
12°22’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°52’
R
PlutoPluto:
Panna
14°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
18°11’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°34’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »