Steve Cochran wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Cochran
(Robert Alexander Cochran)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.6. 1917 - 23:30h
Místo:
Eureka, Kalifornie
Země:
Věk:
† 47 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.6.1965 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
herec, režisér

Steve Cochran - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.6.1917 - 23:30  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.6.1917 - 07:30  
US, Eureka:
40°48' s.š., 124°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Cochran 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Steve Cochran
datum narození 25.6.1917
(herec, režisér, instagram)

Steve Cochran - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1965) - Tell Me in the Sunlight
(1965) - Mozambique
(1964) - Mr. Broadway (TV seriál)
(1963) - Of Love and Desire
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Kumpáni smrti
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Beat Generation
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - The Big Operator
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1958) - Quantrill's Raiders
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - I Mobster
(1957) - The Weapon
(1957) - Výkřik
(1957) - Slander
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Come Next Spring
(1954) - Rummelplatz der Liebe
(1954) - Private Hell 36
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Carnival Story
(1953) - The Desert Song
(1953) - She's Back on Broadway
(1953) - Shark River
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Back to God's Country
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Operation Secret
(1952) - The Lion and the Horse
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Tomorrow Is Another Day
(1951) - The Tanks Are Coming
(1951) - Storm Warning
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Raton Pass
(1951) - Jim Thorpe -- All-American
(1951) - Inside the Walls of Folsom Prison
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Prokletí nepláčou
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Highway 301
(1950) - Dallas
(1949) - Bílý žár
(1948) - Zrodila se píseň
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Copacabana
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1946) - Chlapec z Brooklynu
(1946) - The Chase
(1945) - Zázračný muž
(1945) - The Gay Senorita
(1945) - Boston Blackie's Rendezvous
(1945) - Boston Blackie Booked on Suspicion

Steve Cochran - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Steve Cochran - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Cochran 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Cochran - herec, režisér

se narodil 25.6.1917 ve městě Eureka, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Cochran

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Steve Cochran
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
4°06’
4
 
LunaLuna:
Panna
19°02’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°29’
3
 
VenušeVenuše:
Rak
20°25’
5
 
MarsMars:
Blíženci
8°06’
3
 
JupiterJupiter:
Býk
29°13’
2
 
SaturnSaturn:
Lev
0°12’
5
 
UranUran:
Vodnář
23°24’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
3°27’
5
 
PlutoPluto:
Rak
3°55’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°02’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°37’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°54’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
1°32’
10
Domy:
Ryby
16°28’
Panna
16°28’
2:
Býk
1°20’
8:
Štír
1°20’
3:
Blíženci
0°32’
9:
Střelec
0°32’
Blíženci
22°49’
Střelec
22°49’
5:
Rak
13°55’
Kozoroh
13°55’
6:
Lev
8°51’
Vodnář
8°51’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
4°38’
11
Slun./Luna:
Lev
11°34’
6


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »