Steve Martin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Martin
(Stephen Glenn Martin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.8. 1945 - 05:54h
Místo:
Waco, Texas
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, skladatel

Steve Martin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.8.1945 - 05:54  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.8.1945 - 10:54  
US, Waco:
31°33' s.š., 97°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Martin 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Steve Martin
datum narození 14.8.1945
(herec, scénárista, režisér, skladatel, instagram)

Steve Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Billy Lynn's Long Halftime Walk
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - American Epic (TV seriál)
(2015) - Konečně doma
(2014) - Skoro doma
(2013) - The Queen Latifah Show
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - The Annual Crafts & Arts Contest
(2011) - Troubadours
(2011) - Nadějný rok
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Nějak se to komplikuje
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Baby Máma
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Růžový panter
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Disneyland: The First 50 Magical Years
(2005) - Jeden navíc
(2005) - Dvanáct do tuctu 2
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2003) - Dvanáct do tuctu
(2003) - Dům naruby
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - Gilda Radner's Greatest Moments
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Novocaine
(2000) - Thin Ice
(2000) - Tajemství
(1999) - 30 Years of Monty Python: A Revelation
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The Venice Project
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - Burani ve městě
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - Labyrint lží
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Nichols and May: Take Two
(1996) - Classic Stand-Up Comedy of Television
(1996) - Seržant Bilko
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - Život naruby
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Gomorron
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1992) - Muž zázraků
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Hlava rodiny
(1991) - Grand Canyon
(1990) - Life of Python
(1990) - Moje modré nebe
(1989) - Learned Pigs and Fireproof Women
(1989) - Rodičovství
(1989) - Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python
(1988) - The American Film Institute Salute to Jack Lemmon
(1988) - Špinaví, prohnilí lumpové
(1987) - Roxana
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1986) - Steve Martin Live
(1986) - Tři amigos
(1986) - Malý krámek hrůz
(1985) - The American Film Institute Salute to Gene Kelly
(1985) - The History of White People in America
(1985) - Filmový sen
(1984) - The Great Standups
(1984) - Sólo pro dva
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - The American Film Institute Salute to Frank Capra
(1982) - Twilight Theater
(1982) - Mrtví muži nenosí skotskou sukni
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Steve Martin's Best Show Ever
(1981) - Pennies from Heaven
(1980) - All Commercials... A Steve Martin Special
(1980) - Comedy Is Not Pretty
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kids Are Alright
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Cvok
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1977) - The Absent-Minded Waiter
(1976) - Johnny Cash and Friends (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - The Smothers Brothers Show (TV seriál)
(1972) - The Ken Berry 'Wow' Show
(1972) - Half the George Kirby Comedy Hour
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - The Ray Stevens Show
(1969) - Della
(1965) - The Dating Game

Steve Martin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Steve Martin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Steve Martin - Knihy
Steve Martin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Victoria Tennant - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1966) Helena Bonham Carter
(*1965) Jane Adams
(*1969) Anne Heche
(*1948) Bernadette Peters
(*1950) Karen Carpenter
(*1946) Linda Ronstadt
(*1965) Kristin Davis (fáma)
(*1956) Maureen McCormick (fáma)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Martin 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Martin - herec, scénárista, režisér, skladatel

se narodil 14.8.1945 ve městě Waco, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Martin

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Steve Martin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
21°16’
1
 
LunaLuna:
Štír
4°11’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
2°11’
2
R
VenušeVenuše:
Rak
11°19’
12
 
MarsMars:
Blíženci
14°47’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
27°52’
2
 
SaturnSaturn:
Rak
19°13’
12
 
UranUran:
Blíženci
16°47’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°35’
3
 
PlutoPluto:
Lev
10°12’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°51’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°37’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°32’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
25°11’
10
Domy:
Lev
8°06’
Vodnář
8°06’
2:
Panna
1°23’
8:
Ryby
1°23’
3:
Panna
28°51’
9:
Ryby
28°51’
Štír
0°59’
Býk
0°59’
5:
Střelec
5°22’
Blíženci
5°22’
6:
Kozoroh
8°17’
Rak
8°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
19°32’
11
Slun./Luna:
Panna
27°44’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »