Steve-O wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve-O
(Stephen Gilchrist Glover)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Steve-O - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve-O 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Steve-O
datum narození 13.6.1974
(herec, instagram)

Steve-O - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Jackass 4
(2015) - Barely Lethal
(2014) - Lennon or McCartney
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2012) - The Ricki Lake Show
(2012) - Killer Karaoke
(2012) - The Eric Andre Show
(2012) - What Came Before
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Jackass 3.5
(2010) - Weezer - "Memories" (hudební videoklip)
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Jackass 3
(2009) - Nitro Circus
(2009) - Steve-O: Demise and Rise
(2009) - Jackass: The Lost Tapes
(2009) - Glenn Martin DDS (TV seriál)
(2008) - Jackass World 24 Hour Takeover
(2007) - LA Ink
(2007) - Bam's Unholy Union
(2007) - Jackass 2.5
(2007) - Dr. Steve-O (TV seriál)
(2006) - The Dudesons
(2006) - Jak se dělal Jackass 2
(2006) - Ultimate Predator
(2006) - TV: The Movie
(2006) - Jackass 2
(2006) - The Dudesons Movie
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)
(2005) - Jackass Presents: Murderball
(2005) - Jackass: Gumball Rally
(2004) - Steve-O: The Early Years
(2004) - Jackass 2
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Wildboyz (TV seriál)
(2003) - Stupidity
(2003) - Steve-O: Out on Bail
(2003) - The New Face of Late Night TV
(2003) - Spiknutí
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Film o filmu Jackass
(2002) - Jackass: Volume 3
(2002) - Jackass: Film
(2002) - Don't Try This at Home: The Tour
(2001) - Extreme duudsonit (TV seriál)
(2001) - Don't Try This at Home: The Steve-O Video
(2000) - Jackass: Volume 1
(2000) - Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
(1999) - Boob
(1995) - MADtv
(1993) - WWF Raw Is War

Steve-O - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Steve-O - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve-O 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve-O - herec

se narodil 13.6.1974 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve-O

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Steve-O
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°05’
 
LunaLuna:
Ryby
26°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°53’
 
VenušeVenuše:
Býk
15°19’
 
MarsMars:
Lev
2°43’
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°56’
 
SaturnSaturn:
Rak
6°07’
 
UranUran:
Váhy
23°48’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°51’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°16’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°38’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »