Steve Zahn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steve Zahn
(Steven James Zahn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Marshall
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Steve Zahn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steve Zahn 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Steve Zahn
datum narození 13.11.1967
(herec, instagram)

Steve Zahn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - War of the Planet of the Apes
(2016) - Robodog
(2016) - Captain Fantastic
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Ničemové (TV seriál)
(2015) - Hodný dinosaurus
(2014) - Mind Games (TV seriál)
(2013) - Útěk z planety Země
(2013) - Knights of Badassdom
(2013) - Klub poslední naděje
(2012) - Deník malého poseroutky 3
(2011) - Deník malého poseroutky 2
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Deník slabocha
(2009) - 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Noční vlak
(2009) - Dokonalý únik
(2009) - Calvin Marshall
(2008) - Velký Buck Howard
(2008) - Skandály ze života zvířat
(2008) - Management
(2008) - Jarní úklid s.r.o.
(2008) - Comanche Moon (TV seriál)
(2008) - Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně
(2006) - Temný úsvit
(2006) - Sexy Pistols
(2005) - Strašpytlík
(2005) - Sahara
(2004) - Mluv
(2004) - Máš padáka!
(2003) - Policajti na baterky
(2003) - Jak nezískat Pulitzera
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Myšák Stuart Little 2
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Saving Silverman
(2001) - Pekelná ženská
(2001) - Kluci v mém životě
(2001) - Jízda do pekel
(2001) - Chelsea Walls
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - Hamlet
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - Happy Texas
(1999) - Freak Talks About Sex
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Objekt mé touhy
(1998) - Láska přes internet
(1998) - Kasaři
(1997) - Subway Stories: Tales from the Underground
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Sluneční šíp
(1996) - Předměstí
(1995) - Krvavý příliv
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Bolestná realita
(1992) - Gomorron
(1992) - Rain Without Thunder

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steve Zahn 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steve Zahn - herec

se narodil 13.11.1967 ve městě Marshall, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steve Zahn

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Steve Zahn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°25’
 
LunaLuna:
Beran
10°24’
 
MerkurMerkur:
Štír
2°08’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°53’
 
MarsMars:
Kozoroh
15°58’
 
JupiterJupiter:
Panna
3°31’
 
SaturnSaturn:
Beran
6°14’
R
UranUran:
Panna
28°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°56’
 
PlutoPluto:
Panna
22°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°33’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°46’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°33’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »