Steven Weber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Steven Weber
(Steven Robert Weber)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Steven Weber - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.3.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Steven Weber 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Steven Weber
datum narození 4.3.1961
(herec, instagram)

Steven Weber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Drive, She Said
(2015) - You Above All
(2014) - Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
(2014) - Murder in the First (TV seriál)
(2014) - Kiss Me
(2014) - Chasing Life (TV seriál)
(2014) - Helix (TV seriál)
(2013) - Tom Dick & Harriet
(2013) - Předvečer zkázy
(2013) - Crawlspace
(2012) - Ruth & Erica (TV seriál)
(2012) - Pes jménem Duke
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2011) - 2 $ocky (TV seriál)
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Son of Morning
(2011) - Nadějný rok
(2011) - Malý kousek nebe
(2011) - Leap Year (TV seriál)
(2011) - A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!
(2011) - Being Bin Laden
(2010) - Happy Town (TV seriál)
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Můj milý, můj drahý
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2008) - Farm House
(2007) - Já, mé druhé já a zase já
(2007) - Choose Connor
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Beznaděj
(2005) - Tráva
(2005) - The Moguls
(2005) - Inside Out
(2004) - The Twelve Days of Christmas Eve
(2004) - Sleep Easy, Hutch Rimes
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2001) - ClubLand
(2000) - Na nepřátelské půdě
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - Časový kód
(2000) - Cursed (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Na první pohled
(1999) - Milostné dopisy
(1999) - Late Last Night
(1999) - The Expert (TV seriál)
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Válka v Zálivu
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Charlie 3: Všichni pejskové slaví Vánoce
(1998) - Hrozny hněvu
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Osvícení
(1996) - Stories from the Edge
(1996) - All Dogs Go to Heaven: The Series (TV seriál)
(1995) - Take Out the Beast
(1995) - Leaving Las Vegas
(1995) - Just Looking
(1995) - Jeffrey
(1995) - Drákuloviny
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Betrayed by Love
(1994) - Benders
(1993) - V zajetí
(1993) - The Temp
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1992) - Spolubydlící
(1991) - Kojak: Osudná chyba
(1991) - Deception: A Mother's Secret
(1990) - The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
(1990) - Polda na zabití
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Ángeles, Los
(1989) - Kouzelná chvíle
(1987) - Hamburger Hill
(1985) - Walls of Glass
(1984) - Ten magor Wilson
(1984) - Flamingo Kid
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

Steven Weber - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Steven Weber - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Finn Carter - manželka

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.3.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Steven Weber 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Steven Weber - herec

se narodil 4.3.1961 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Steven Weber

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Steven Weber
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
13°40’
 
LunaLuna:
Váhy
5°30’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°40’
R
VenušeVenuše:
Beran
24°20’
 
MarsMars:
Rak
3°48’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°57’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°32’
 
UranUran:
Lev
22°54’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°11’
R
PlutoPluto:
Panna
6°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°02’
R
Černá LunaLilith:
Lev
3°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°47’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »