Stevie Wonder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Stevie Wonder
(Stevland Hardaway Judkins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.5. 1950 - 16:15h
Místo:
Saginaw, Michigan
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel, pianista

Stevie Wonder - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.5.1950 - 16:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.5.1950 - 21:15  
US, Saginaw:
43°25' s.š., 83°57' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Stevie Wonder 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Stevie Wonder
datum narození 13.5.1950
(zpěvák, skladatel, pianista, instagram)

Stevie Wonder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
(2016) - Who Shot the Sheriff ?
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - International Jazz Day
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2013) - 20 Feet from Stardom
(2013) - Pavarotti - hlas pro věčnost
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
(2012) - Paul McCartney: Kisses On The Bottom (koncert)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - The Library of Congress Gershwin Prize for Popular Song: In Performance at the White House - Paul McCartney (koncert)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - Grammy Awards 2008
(2007) - The McCartney Years
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - Amerika má talent
(2006) - How Music Works (TV seriál)
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Fahrenheit 9/11
(2004) - Songwriters Hall of Fame
(2003) - Blue ft. Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2002) - Gilberto Gil: Tempo Rei
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2000) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(2000) - GPTV
(2000) - Sting: The Brand New Day Tour - Live from the Universal Amphitheatre (koncert)
(1999) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1998) - Savion Glover's Nu York (koncert)
(1998) - Quincy Jones... The First 50 Years
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1997) - The 53rd Presidential Inaugural Gala: An American Journey
(1997) - Classic Albums: Stevie Wonder - Songs in the Key of Life
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1995) - Soul Train's 25th Anniversary
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 8
(1993) - Children of Africa
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Motown 30: What's Goin' On!
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - The Day of Five Billion
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Oprah show
(1986) - Neil Diamond... Hello Again
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Motown Returns to the Apollo
(1984) - DTV: Rock, Rhythm & Blues
(1983) - Motown 25: Yesterday, Today, Forever
(1982) - Paul McCartney & Stevie Wonder: Ebony and Ivory (hudební videoklip)
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - American Bandstand's 30th Anniversary Special
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1977) - American Bandstand's 25th Anniversary
(1973) - Burt Bacharach: Opus No. 3
(1972) - Cocksucker Blues
(1971) - Soul Train
(1971) - Ten for Two
(1969) - The Leslie Uggams Show
(1969) - The David Frost Show
(1966) - Bratislavská lýra
(1965) - The Sound of Motown (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops
(1964) - Plážová párty 2
(1964) - Bikini Beach
(1948) - Toast of the Town

Stevie Wonder - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Stevie Wonder - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Stevie Wonder 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Stevie Wonder - zpěvák, skladatel, pianista

se narodil 13.5.1950 ve městě Saginaw, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Stevie Wonder

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Stevie Wonder
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
22°31’
8
 
LunaLuna:
Beran
18°19’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
23°53’
8
R
VenušeVenuše:
Beran
8°53’
6
 
MarsMars:
Panna
22°37’
12
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°29’
5
 
SaturnSaturn:
Panna
12°34’
11
R
UranUran:
Rak
2°40’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°02’
1
R
PlutoPluto:
Lev
15°49’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°04’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°32’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°26’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
8°02’
11
Domy:
Váhy
12°14’
Beran
12°14’
2:
Štír
8°50’
8:
Býk
8°50’
3:
Střelec
10°01’
9:
Blíženci
10°01’
Kozoroh
14°36’
Rak
14°36’
5:
Vodnář
18°25’
Lev
18°25’
6:
Ryby
17°54’
Panna
17°54’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
28°25’
11
Slun./Luna:
Býk
5°25’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »