Susan Hayward wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susan Hayward
(Edythe Marrenner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.6. 1917 - 16:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.3.1975 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka

Susan Hayward - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
30.6.1917 - 16:01  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.6.1917 - 21:01  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susan Hayward 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Susan Hayward
datum narození 30.6.1917
(herečka, instagram)

Susan Hayward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1999) - Hollywood a Bible
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - Mstitelé
(1972) - Heat of Anger
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Where Love Has Gone
(1963) - Ukradené hodiny
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Back Street
(1961) - Ada
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - Thunder in the Sun
(1958) - Chci žít!
(1957) - Top Secret Affair
(1956) - The Conqueror
(1955) - Untamed
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - The President's Lady
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Poslední rodeo
(1951) - Screen Snapshots: Hopalong in Hoppy Land
(1951) - Rawhide
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - David a Batšeba
(1949) - Tulsa
(1949) - My Foolish Heart
(1949) - House of Strangers
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Tap Roots
(1948) - The Saxon Charm
(1947) - They Won't Believe Me
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1946) - Deadline at Dawn
(1946) - Canyon Passage
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Young and Willing
(1943) - Jack London
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Karibští piráti
(1941) - Sis Hopkins
(1941) - Among the Living
(1941) - Adam Had Four Sons
(1939) - $1000 a Touchdown
(1939) - Our Leading Citizen
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Sisters
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Campus Cinderella
Susan Hayward - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.6.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susan Hayward 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susan Hayward - herečka

se narodila 30.6.1917 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susan Hayward

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Susan Hayward
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
8°27’
8
 
LunaLuna:
Štír
15°53’
12
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°53’
7
 
VenušeVenuše:
Rak
26°00’
8
 
MarsMars:
Blíženci
11°18’
7
 
JupiterJupiter:
Blíženci
0°11’
7
 
SaturnSaturn:
Lev
0°45’
8
 
UranUran:
Vodnář
23°18’
3
R
NeptunNeptun:
Lev
3°37’
9
 
PlutoPluto:
Rak
4°02’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°47’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°07’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°56’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
2°17’
4
Domy:
Štír
24°50’
Býk
24°50’
2:
Střelec
25°32’
8:
Blíženci
25°32’
3:
Vodnář
1°24’
9:
Lev
1°24’
Ryby
8°00’
Panna
8°00’
5:
Beran
9°21’
Váhy
9°21’
6:
Býk
4°19’
Štír
4°19’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
16°25’
11
Slun./Luna:
Panna
12°10’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »