Susan Tyrrell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susan Tyrrell
(Susan Jillian Creamer)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Susan Tyrrell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.3.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susan Tyrrell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Susan Tyrrell
datum narození 18.3.1945
(herečka, instagram)

Susan Tyrrell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Kid-Thing
(2008) - The Boneyard Collection
(2004) - A Look Into 'The Forbidden Zone'
(2004) - The Devil's Due at Midnight
(2003) - Inkognito
(1999) - Buddy Boy
(1998) - Relax... It's Just Sex
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Jedovatý břečťan 3: Pokušení
(1995) - Digitální muž
(1995) - The Demolitionist
(1995) - Bělásek
(1991) - Motorama
(1990) - Rockula
(1990) - Cry-Baby
(1989) - Dokument o smrti
(1989) - Městečko hrůzy
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1988) - Tapeheads
(1988) - Big Top Pee-wee
(1987) - Pokerová Alice
(1987) - The Offspring
(1987) - Noční akademie
(1987) - The Chipmunk Adventure
(1986) - Thompson's Last Run
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - The Christmas Star
(1985) - Maso a krev
(1985) - MacGruder and Loud
(1985) - Anděl se mstí
(1984) - The Killers
(1984) - Jealousy
(1984) - Andílek
(1983) - What's Up, Hideous Sun Demon
(1983) - Oheň a led
(1982) - Night Warning
(1982) - Forbidden Zone
(1982) - Fast-Walking
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1981) - Subway Riders
(1981) - Open All Night (TV seriál)
(1981) - Midnight Lace
(1981) - Liar's Moon
(1981) - Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
(1980) - Willow B: Women in Prison
(1980) - Midnight Lace
(1980) - Loose Shoes
(1979) - Racquet
(1978) - Lady of the House
(1977) - 9/30/55
(1977) - Wizards
(1977) - Ostrovy uprostřed proudu
(1977) - Jiný muž, jiná šance
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1977) - Bad
(1976) - The Killer Inside Me
(1974) - To Kill the King
(1974) - Nevěsta pro Zandyho
(1974) - Catch My Soul
(1972) - Nadmuté město
(1971) - Vyrovnávání účtů
(1971) - The Steagle
(1971) - Been Down So Long It Looks Like Up to Me
Susan Tyrrell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1906) John Huston

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susan Tyrrell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susan Tyrrell - herečka

se narodila 18.3.1945 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susan Tyrrell

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Susan Tyrrell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
27°31’
 
LunaLuna:
Býk
28°10’
 
MerkurMerkur:
Beran
13°15’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°38’
 
MarsMars:
Vodnář
24°49’
 
JupiterJupiter:
Panna
21°55’
R
SaturnSaturn:
Rak
3°58’
 
UranUran:
Blíženci
9°30’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°16’
R
PlutoPluto:
Lev
8°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°45’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°56’
 
CheirónCheirón:
Váhy
0°26’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »