Susan Walters wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susan Walters

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Susan Walters - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.9.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susan Walters 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Susan Walters
datum narození 28.9.1963
(herečka, instagram)

Susan Walters - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Láska ve hvězdách (TV seriál)
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Bezohlední (TV seriál)
(2013) - Stoupenci zla (TV seriál)
(2011) - Vlčí mládě (TV seriál)
(2010) - Vezmi si mě
(2010) - Blood Done Sign My Name
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Upíří deníky (TV seriál)
(2007) - Odsouzena za vraždu
(2006) - Rozhodující úder
(2005) - Point Pleasant (TV seriál)
(2004) - Panika
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Hurikán
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Jumping Ship
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Válka sousedů (TV seriál)
(1999) - Where the Truth Lies
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Horse Sense
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - I Married a Monster
(1998) - Hotel del Sol (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Přežili dva
(1997) - Než jsme se našli
(1996) - Policie z New Orleans (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Texas Justice
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Kecy o ženskejch
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Polibky a objetí
(1994) - Falešná hraběnka
(1992) - Galaxies Are Colliding
(1991) - Chraň si svůj život
(1990) - Polda na zabití
(1990) - Grand Slam (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Nightingales (TV seriál)
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1988) - Nightingales
(1988) - Elvis and Me
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1987) - Rusové
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
Susan Walters - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Linden Ashby - manžel

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susan Walters 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susan Walters - herečka

se narodila 28.9.1963 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susan Walters

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Susan Walters
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°38’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°12’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°36’
R
VenušeVenuše:
Váhy
12°34’
 
MarsMars:
Štír
10°53’
 
JupiterJupiter:
Beran
15°45’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°53’
R
UranUran:
Panna
7°28’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°57’
 
PlutoPluto:
Panna
12°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°21’
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°01’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°30’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »