Susanne Uhlen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Susanne Uhlen

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Susanne Uhlen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.1.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Susanne Uhlen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Susanne Uhlen
datum narození 17.1.1955
(herečka, instagram)

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Susanne Uhlen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Susanne Uhlen - herečka

se narodila 17.1.1955 ve městě Postupim
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Susanne Uhlen

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Susanne Uhlen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
 
LunaLuna:
Štír
13°44’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
 
MarsMars:
Beran
1°39’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
 
UranUran:
Rak
25°37’
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
 
PlutoPluto:
Lev
26°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »