Sydney Penny wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sydney Penny
(Sydney Margaret Penny)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Nashville, Tennessee
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Sydney Penny - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sydney Penny 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Sydney Penny
datum narození 7.8.1971
(herečka, instagram)

Sydney Penny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Obsessed on Campus
(2014) - Mountain Top
(2013) - The Perfect Summer
(2013) - Heart of the Country
(2012) - The Wife He Met Online
(2012) - Ambush at Dark Canyon
(2010) - The Wish List
(2010) - Prolhané krásky (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2006) - Toulavý anděl
(2005) - McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý
(2001) - Largo (TV seriál)
(2001) - Largo
(1998) - The Pawn
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1998) - Hyperion Bay (TV seriál)
(1998) - Enchanted
(1997) - Sunset Beach (TV seriál)
(1996) - Srdce na vlnách
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1991) - In the Eye of the Snake
(1991) - Dítě ďábla, dítě boží
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - La Passion de Bernadette
(1988) - Horalka
(1988) - Bernadette
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Zprávy v jedenáct
(1986) - The New Gidget (TV seriál)
(1986) - Hyper Sapien: People from Another Star
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Half Nelson (TV seriál)
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1985) - Bledý jezdec
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Půvabné svaly
(1983) - Two Kinds of Love
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1983) - The Last Leaf
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - The Circle Family
(1982) - The Capture of Grizzly Adams
(1981) - Through the Magic Pyramid
(1981) - Příběh Patricie Nealové
(1981) - Dear Teacher
(1981) - Čáry máry fuk!
(1981) - The Big Stuffed Dog
(1979) - The Night Rider
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sydney Penny 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sydney Penny - herečka

se narodila 7.8.1971 ve městě Nashville, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sydney Penny

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Sydney Penny
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°20’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°33’
 
MerkurMerkur:
Panna
9°22’
 
VenušeVenuše:
Lev
8°45’
 
MarsMars:
Vodnář
17°44’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°52’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°56’
 
UranUran:
Váhy
10°32’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°18’
R
PlutoPluto:
Panna
27°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°23’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°40’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »