Sylvia Sidney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sylvia Sidney
(Sophia Kosow)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.8. 1910 - 15:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
1.7.1999 (Příčina: Rakovina, Hrtan, krk)
Povolání:
herečka

Sylvia Sidney - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
8.8.1910 - 15:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.8.1910 - 20:00  
US, New York:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sylvia Sidney 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Sylvia Sidney
datum narození 8.8.1910
(herečka, instagram)

Sylvia Sidney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1996) - Mars útočí!
(1992) - Svatba, nebo pohřeb
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Andre's Mother
(1988) - Going Hollywood: The War Years
(1988) - Beetlejuice
(1987) - The Witching of Ben Wagner
(1987) - Kamarádi
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Finnegan Begin Again
(1985) - Časný mráz
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1983) - Příkaz k smrti
(1983) - The Brass Ring
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Having It All
(1982) - Hammett
(1982) - Come Along with Me
(1981) - Bezvýznamná smrt
(1980) - The Shadow Box
(1980) - The Gossip Columnist
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Siege
(1978) - Damien
(1977) - Snowbeast
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1976) - Operace Blesk
(1976) - God Told Me To
(1976) - Death at Love House
(1975) - Winner Take All
(1975) - The Secret Night Caller
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1973) - Letní naděje, zimní vzpomínky
(1971) - Do Not Fold, Spindle, or Mutilate
(1962) - Girl Talk
(1956) - Behind the High Wall
(1955) - Celebrity Playhouse (TV seriál)
(1955) - Brutální sobota
(1952) - Les Miserables
(1952) - Broadway Television Theatre (TV seriál)
(1947) - Love from a Stranger
(1946) - Screen Snapshots: The Skolsky Party
(1946) - The Searching Wind
(1946) - Mr. Ace
(1945) - Krev na slunci
(1941) - The Wagons Roll at Night
(1939) - ...One Third of a Nation...
(1938) - You and Me
(1937) - You Only Live Once
(1937) - V newyorském přístavu
(1936) - The Trail of the Lonesome Pine
(1936) - Sabotáž
(1936) - Byl jsem lynčován
(1935) - Mary Burns, Fugitive
(1935) - Accent on Youth
(1934) - Thirty Day Princess
(1934) - Good Dame
(1934) - Behold My Wife
(1933) - Pick-up
(1933) - Jennie Gerhardt
(1932) - The Miracle Man
(1932) - Merrily We Go to Hell
(1932) - Make Me a Star
(1932) - Madame Butterfly
(1931) - The House That Shadows Built
(1931) - Street Scene
(1931) - Ladies of the Big House
(1931) - Confessions of a Co-Ed
(1931) - City Streets
(1931) - An American Tragedy
(1930) - Five Minutes From the Station
(1929) - Thru Different Eyes
(1927) - Broadway Nights
Sylvia Sidney - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sylvia Sidney 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sylvia Sidney - herečka

se narodila 8.8.1910 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sylvia Sidney

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Sylvia Sidney
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
15°21’
8
 
LunaLuna:
Panna
28°20’
9
 
MerkurMerkur:
Panna
4°25’
9
 
VenušeVenuše:
Rak
17°24’
8
 
MarsMars:
Panna
1°45’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
10°43’
10
 
SaturnSaturn:
Býk
6°28’
5
 
UranUran:
Kozoroh
22°20’
2
R
NeptunNeptun:
Rak
20°03’
8
 
PlutoPluto:
Blíženci
27°29’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°07’
6
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°45’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°00’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
26°04’
2
Domy:
Střelec
13°06’
Blíženci
13°06’
2:
Kozoroh
17°13’
8:
Rak
17°13’
3:
Vodnář
26°34’
9:
Lev
26°34’
Beran
2°46’
Váhy
2°46’
5:
Býk
1°11’
Štír
1°11’
6:
Býk
23°35’
Štír
23°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
7°56’
11
Slun./Luna:
Panna
6°50’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »