Tabu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tabu
(Tabassum Hashmi)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hajdarábád
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Tabu - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tabu 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tabu
datum narození 4.11.1970
(herečka, instagram)

Tabu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fitoor
(2015) - Talvar
(2015) - Drishyam
(2014) - Jai Ho
(2014) - Haider
(2013) - David
(2012) - Pí a jeho život
(2011) - Urumi
(2010) - Toh Baat Pakki!
(2010) - Khuda Kasam
(2008) - Pandurangadu
(2007) - Om Shanti Om
(2007) - New délire
(2007) - Bez cukru
(2006) - Shock
(2006) - Sarhad Paar
(2006) - Phir Hera Pheri
(2006) - Jmenovec
(2006) - Fanaa
(2005) - Silsiilay
(2005) - Bhagmati
(2005) - Andarivaadu
(2004) - Koffee with Karan
(2004) - Meenaxi: Tale of 3 Cities
(2004) - Jsem s tebou
(2003) - Bollywood Bound
(2003) - Maqbool
(2003) - Khanjar
(2003) - Jaal: The Trap
(2003) - Hawa
(2003) - Abar Aranye
(2002) - Zindagi Khoobsoorat Hai
(2002) - Saathiya
(2002) - Maa Tujhhe Salaam
(2002) - Chennakeshava Reddy
(2002) - Filhaal...
(2001) - Chandni Bar
(2001) - Dil Ne Phir Yaad Kiya
(2001) - Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya
(2000) - Tarkieb
(2000) - Snegithiye
(2000) - Shikari
(2000) - Hera Pheri
(2000) - Ghaath
(2000) - Dvě sestry a láska
(2000) - Dil Pe Mat Le Yaar!!
(2000) - Cover Story
(2000) - Biwi No. 2
(2000) - Astitva
(1999) - Thakshak
(1999) - Kohram
(1999) - Hu Tu Tu
(1999) - Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
(1999) - Biwi No. 1
(1998) - 2001: Do Hazaar Ek
(1998) - Hanuman
(1998) - Aavida Maa Aavide
(1997) - Virasat
(1997) - Iruvar
(1997) - Chachi 420
(1997) - Darmiyan
(1997) - Border
(1996) - Bongo Beat
(1996) - Tu Chor Main Sipahi
(1996) - Saajan Chale Sasural
(1996) - Ninne Pelladatha
(1996) - Maachis
(1996) - Kala Pani
(1996) - Kadhal Desam
(1996) - Jeet
(1996) - Himmat
(1996) - Adajya
(1995) - Sisindri
(1995) - Saajan Ki Bahon Mein
(1995) - Prem
(1995) - Haqeeqat
(1994) - Vijaypath
(1994) - Pehla Pehla Pyaar
(1992) - Mashooq
(1991) - Coolie No. 1
(1985) - Hum Naujawan

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tabu 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tabu - herečka

se narodila 4.11.1970 ve městě Hajdarábád
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tabu

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Tabu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°39’
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°33’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°39’
 
VenušeVenuše:
Štír
20°58’
R
MarsMars:
Váhy
9°33’
 
JupiterJupiter:
Štír
15°25’
 
SaturnSaturn:
Býk
19°43’
R
UranUran:
Váhy
11°10’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°55’
 
PlutoPluto:
Panna
28°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°00’
R
Černá LunaLilith:
Panna
6°52’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°40’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »