Tasko Nacic wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tasko Nacic

Narození:
Místo:
Kruševac
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:

Tasko Nacic - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.4.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tasko Nacic 2017, 2018 - Wikipedie info)

Tasko Nacic - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Sekula nevino optuzen
(1992) - Juris na skupstinu
(1991) - Tesna koža 4
(1991) - Sekula se opet zeni
(1990) - Bolji zivot 2 (TV seriál)
(1989) - Sabirni centar
(1989) - Gospodja ministarka
(1989) - Drugarica ministarka (TV seriál)
(1989) - Cudo u Sarganu
(1988) - Vikend na mrtovci
(1988) - Tajna manastirske rakije
(1988) - Sulude godine
(1988) - Dome, slatki dome (TV seriál)
(1987) - Sazvezdje belog duda (TV seriál)
(1987) - Bolji zivot (TV seriál)
(1986) - Smesne i druge price (TV seriál)
(1985) - S muži to není lehké
(1985) - Cao inspektore
(1984) - Nevídaný zázrak
(1984) - Maturanti
(1984) - Davitelj protiv davitelja
(1983) - Radovan III
(1983) - Halo taxi
(1982) - Spanac (TV seriál)
(1982) - Kante ili kese
(1981) - Svinjski otac
(1980) - Svetozar Markovic (TV seriál)
(1980) - Kdo to tam zpívá
(1980) - Bilo, pa proslo (TV seriál)
(1977) - Marija Magdalena
(1976) - Izgubljena sreca
(1975) - Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka
(1975) - Povratak lopova
(1975) - Kičma
(1974) - Obesenjak
(1973) - Pozoriste u kuci 2 (TV seriál)
(1973) - Paja i Jare
(1973) - Kucevlasnik i palikuca
(1973) - Kralj Ibi
(1973) - Filip na konju (TV seriál)
(1972) - Smeh sa scene: Atelje 212
(1972) - Mistr a Markétka
(1972) - Kamiondzije (TV seriál)
(1972) - Glumac je, glumac (TV seriál)
(1971) - Uniforme (TV seriál)
(1971) - Sladak zivot na srpski nacin
(1971) - Pendzeri ravnice
(1971) - Diplomci (TV seriál)
(1969) - Sluzavka
(1969) - Hajde da rastemo (TV seriál)
(1968) - Zanati (TV seriál)
(1968) - Parnicari (TV seriál)
(1968) - Moje je srce visoko u brdima
(1968) - Maksim naseg doba (TV seriál)
(1968) - Kod Londona (TV seriál)
(1967) - Ljubav, ah ljubav (TV seriál)
(1967) - Bokseri idu u raj
(1967) - Arsenik i stare cipke
(1966) - Vreme ljubavi
(1963) - Cipelice od krokodilske koze
(1963) - Banket u Sarengradu
(1962) - Zvizduk u osam
(1960) - Bolje je umeti

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tasko Nacic 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 7.4.1934 ve městě Kruševac
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tasko Nacic

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Tasko Nacic
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
16°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
23°06’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°47’
 
VenušeVenuše:
Ryby
1°00’
 
MarsMars:
Beran
18°33’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°29’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
25°12’
 
UranUran:
Beran
26°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
10°05’
R
PlutoPluto:
Rak
22°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°38’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
0°48’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »