Tay Garnett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Tay Garnett
(William Taylor Garnett)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
3.10.1977 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
režisér, herec

Tay Garnett - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.6.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Tay Garnett 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Tay Garnett
datum narození 13.6.1894
(režisér, herec, instagram)

Tay Garnett - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - Timber Tramps
(1975) - Challenge to Be Free
(1970) - The Delta Factor
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1963) - Cattle King
(1962) - The Beachcomber (TV seriál)
(1962) - The New Loretta Young Show (TV seriál)
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - A Terrible Beauty
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1956) - Seven Wonders of the World
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Black Knight
(1953) - Main Street to Broadway
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1952) - One Minute to Zero
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Soldiers Three
(1951) - Cause for Alarm!
(1950) - Blesk na kolečkách
(1949) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1947) - Wild Harvest
(1946) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1945) - The Valley of Decision
(1944) - See Here, Private Hargrove
(1944) - Mrs. Parkington
(1943) - The Cross of Lorraine
(1943) - Bataan
(1942) - My Favorite Spy
(1941) - Cheers for Miss Bishop
(1940) - Sedm hříšníků
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Eternally Yours
(1938) - Trade Winds
(1938) - Joy of Living
(1937) - Veřejný ženich
(1937) - Stand-In
(1937) - Poslední otrokář
(1935) - She Couldn't Take It
(1935) - Professional Soldier
(1935) - Čínská moře bouří
(1933) - S.O.S. Iceberg
(1933) - Destination Unknown
(1932) - Tři v kruhu
(1932) - Prestige
(1932) - Okay, America!
(1931) - Bad Company
(1930) - Officer O'Brien
(1930) - Her Man
(1929) - Oh, Yeah?
(1929) - The Flying Fool
(1928) - Tragédie v Lunaparku
(1928) - Celebrity

Tay Garnett - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tay Garnett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Tay Garnett 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Tay Garnett - režisér, herec

se narodil 13.6.1894 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Tay Garnett

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Tay Garnett
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°24’
 
LunaLuna:
Váhy
28°07’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°10’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°23’
 
MarsMars:
Ryby
23°36’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°57’
 
SaturnSaturn:
Váhy
18°27’
R
UranUran:
Štír
11°48’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
13°36’
 
PlutoPluto:
Blíženci
10°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°31’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°33’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°33’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »