Taye Diggs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Taye Diggs
(Scott L. Diggs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Taye Diggs - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.1.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Taye Diggs 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Taye Diggs
datum narození 2.1.1971
(herec, instagram)

Taye Diggs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - One Shot
(2017) - The Best Man Wedding
(2015) - Repeat After Me
(2015) - Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Murder in the First (TV seriál)
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Výdejna zavazadel
(2013) - The Trials of Cate McCall
(2013) - The Best Man Holiday
(2013) - Grays
(2012) - Between Us
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Naše rodinná svatba
(2010) - Dylan Dog: Dead of Night
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Days of Wrath
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice
(2006) - No Day But Today: The Story of 'Rent'
(2006) - 30 dní
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2006) - Starz on the Set: Rent
(2005) - Zbožňuju svatby
(2005) - Tajemná vražda
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Bohémové
(2004) - Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (hudební videoklip)
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Kevin Hill (TV seriál)
(2004) - Drum
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Zelené peklo
(2003) - Nejhledanější v Malibu
(2003) - Abby Singer
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Polibkem to začíná
(2002) - Media Whore
(2002) - Lhostejnost
(2002) - Karamelka
(2002) - Chicago
(2002) - Equilibrium
(2000) - Únosci
(1999) - Svatebčané
(1999) - Svatba mého nejlepšího kámoše
(1999) - Go
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Nevinný výlet
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Taye Diggs - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1971) Idina Menzel - manželka

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Taye Diggs 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Taye Diggs - herec

se narodil 2.1.1971 ve městě Rochester, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Taye Diggs

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Taye Diggs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°26’
 
LunaLuna:
Ryby
19°04’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°25’
R
VenušeVenuše:
Štír
26°02’
 
MarsMars:
Štír
17°00’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°51’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°54’
R
UranUran:
Váhy
13°26’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°02’
 
PlutoPluto:
Panna
29°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°52’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »