Taylor Negron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Taylor Negron
(Brad Taylor Negron)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista

Taylor Negron - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.8.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Taylor Negron 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Taylor Negron
datum narození 1.8.1957
(herec, scénárista, instagram)

Taylor Negron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unlimited
(2015) - Alienated
(2013) - Santorini Blue
(2013) - K-9 Adventures: A Christmas Tale
(2011) - The Chateau Meroux
(2010) - Shoot the Hero
(2009) - Super Capers
(2009) - Stuntmen
(2009) - Scream of the Bikini
(2009) - Change Your Life!
(2009) - Girls Just Wanna Rock
(2009) - The Deported
(2009) - Babysitters Beware
(2008) - Secrets of a Hollywood Nurse
(2008) - The No Sit List
(2008) - Channels
(2007) - Znovu od začátku
(2007) - Three Days to Vegas
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2006) - Trhni si!
(2006) - Surfařská akademie
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2006) - The Enigma with a Stigma
(2005) - Zoey 101 (TV seriál)
(2005) - Modelky na zabití
(2004) - Opičí agent
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - My Dinner with Jimi
(2002) - Treading Water
(2002) - Rande pro mírně pokročilé
(2001) - Veselé Vánoce, Santa Clausi
(2001) - Tak málo času (TV seriál)
(2001) - Na hraně
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Lloyd
(2001) - The Fluffer
(2000) - Zkažená mládež
(2000) - This Space Between Us
(2000) - Stydlivý polda
(2000) - Rebel Yell
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Křupan
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Civility
(1999) - Swap Meet
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - You Lucky Dog
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1998) - Calvin v Aladinově paláci
(1998) - Bláznivý boss
(1997) - You Wish (TV seriál)
(1997) - Take a Number
(1997) - Smart Guy (TV seriál)
(1997) - Jenny (TV seriál)
(1997) - Changing Habits
(1997) - Every Dog Has Its Day
(1997) - Courting Courtney
(1997) - Arsenio (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Bio-Dome
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Mr. Stitch
(1995) - Hope & Gloria (TV seriál)
(1995) - Hart a Hartová: Tajemství srdce
(1995) - Freaky Friday
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Rockmánie
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Inevitable Grace
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Andělé
(1993) - Mr. Jones
(1993) - Morning Man at 88.0
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - Frannie's Turn (TV seriál)
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Nic než trable
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - On the Television
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Jak se dostat na vysokou
(1989) - Encyclopedia Brown (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1986) - Ztřeštěné léto
(1986) - The Whoopee Boys
(1986) - Na břehu řeky
(1985) - Radši umřít
(1985) - Doktorem proti své vůli
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Snadný zisk
(1982) - Lékařská akademie
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Freedom
(1980) - The Gong Show Movie
(1979) - The Last Resort (TV seriál)
(1979) - Detective School (TV seriál)
(1965) - The Dating Game

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.8.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Taylor Negron 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Taylor Negron - herec, scénárista

se narodil 1.8.1957 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Taylor Negron

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Taylor Negron
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°57’
 
LunaLuna:
Váhy
22°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°29’
 
VenušeVenuše:
Panna
7°42’
 
MarsMars:
Lev
25°45’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°46’
R
UranUran:
Lev
7°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°56’
 
PlutoPluto:
Lev
29°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°27’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°08’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »