Taylor Swift wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Taylor Swift
(Taylor Alison Swift)

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.12. 1989 - 08:36h
Místo:
Reading, Pennsylvania
Země:
Věk:
29 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka

Taylor Swift - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
13.12.1989 - 08:36  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.12.1989 - 13:36  
US, Reading:
40°20' s.š., 75°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Taylor Swift 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Taylor Swift
datum narození 13.12.1989
(herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka, instagram)

Taylor Swift - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - Taylor Swift - Wildest Dreams (hudební videoklip)
(2015) - Taylor Swift - Style (hudební videoklip)
(2015) - Taylor Swift - Bad Blood (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - The BRIT Awards 2015
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2014) - Taylor Swift: Shake It Off (hudební videoklip)
(2014) - Taylor Swift - Blank Space (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Victoria's Secret Fashion Show
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Devět dní a nocí Eda Sheerana
(2014) - Dárce
(2013) - Taylor Swift: 22 (hudební videoklip)
(2013) - Taylor Swift - I'd Lie (hudební videoklip)
(2013) - Taylor Swift - Everything Has Changed ft. Ed Sheeran (hudební videoklip)
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - Victoria's Secret Fashion Show
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Grammy Awards 2013
(2012) - Taylor Swift - Santa Baby (hudební videoklip)
(2012) - Taylor Swift: I Knew You Were Trouble (hudební videoklip)
(2012) - Taylor Swift - Enchanted (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - The Annual Crafts & Arts Contest
(2012) - Lorax
(2011) - Taylor Swift: Mean (hudební videoklip)
(2011) - Taylor Swift - Back To December (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The Voice
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Taylor Swift: Speak Now World Tour Live (koncert)
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Taylor Swift: Speak Now
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Taylor Swift: Journey to Fearless (TV seriál)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Na sv. Valentýna
(2009) - Taylor Swift - Our Song (hudební videoklip)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - C à vous
(2009) - Hannah Montana
(2008) - Taylor Swift - You Belong With Me (hudební videoklip)
(2007) - Británie má talent
(2006) - Amerika má talent
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The X Factor
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - CMT Crossroads
(2002) - American Idol
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1997) - The View
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1990) - Fórky a vtípky
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Children in Need
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

Taylor Swift - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Taylor Swift - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Taylor Swift - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1989 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Taylor Swift 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Taylor Swift - herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka

se narodila 13.12.1989 ve městě Reading, Pennsylvania, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Taylor Swift

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Taylor Swift
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
21°31’
12
 
LunaLuna:
Rak
3°30’
6
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°50’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°54’
1
 
MarsMars:
Štír
26°46’
11
 
JupiterJupiter:
Rak
7°40’
6
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°27’
1
 
UranUran:
Kozoroh
4°39’
12
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
11°19’
1
 
PlutoPluto:
Štír
16°30’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°26’
2
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°20’
10
 
CheirónCheirón:
Rak
15°02’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
20°12’
7
Domy:
Kozoroh
8°13’
Rak
8°13’
2:
Vodnář
19°00’
8:
Lev
19°00’
3:
Beran
0°20’
9:
Váhy
0°20’
Býk
2°28’
Štír
2°28’
5:
Býk
26°46’
Štír
26°46’
6:
Blíženci
17°24’
Střelec
17°24’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
5°21’
11
Slun./Luna:
Panna
27°30’
8


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »