Terence Stamp wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Terence Stamp
(Terence Henry Stamp)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1938 - 11:58h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Terence Stamp - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.7.1938 - 11:58  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.7.1938 - 10:58  
GB, Londýn:
51°31' s.š., 0°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Terence Stamp 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Terence Stamp
datum narození 22.7.1938
(herec, instagram)

Terence Stamp - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(2016) - Neverafter
(2016) - Bitter Harvest
(2014) - Lambert & Stamp
(2014) - Big Eyes
(2013) - Loupež na úrovni
(2012) - Song for Marion
(2011) - Správci osudu
(2010) - Norman Wisdom: His Story
(2010) - Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
(2008) - Yes Man
(2008) - Wanted
(2008) - Valkýra
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Live Earth (koncert)
(2006) - You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
(2006) - 11. září
(2006) - Superman II: Verze Richarda Donnera
(2006) - Krvavý úsvit
(2005) - Ve stínu matky
(2005) - Stůj, ten mobil není tvůj
(2005) - Elektra
(2003) - Šílený rande
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Polibek
(2002) - Fame, Fashion and Photography: The Real Blow Up
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2001) - The Magic Behind the Cape
(2001) - Fellini: Je suis un grand menteur
(2001) - Vykradači hrobek
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Má žena je herečka
(2000) - Rudá planeta
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
(1999) - Polib nebesa
(1999) - Angličan
(1997) - The Hunger (TV seriál)
(1997) - Dráždivé intriky
(1997) - Doteky
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Tiré à part
(1995) - Mindbender
(1994) - Dobrodružství Priscilly, královny pouště
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1993) - Riskantní plán
(1991) - Beltenebros
(1990) - Ryzí riziko
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Lebkouni
(1987) - Wall Street
(1987) - Sicilián
(1986) - Directed by William Wyler
(1986) - Orlové práva
(1986) - Link
(1986) - Hud
(1986) - Deadly Recruits
(1986) - Cold War Killers
(1986) - The Alamut Ambush
(1984) - Společenství vlků
(1984) - Práskač a jeho kat
(1983) - Chessgame (TV seriál)
(1982) - Morte in Vaticano
(1981) - Tajemství ostrova příšer
(1980) - Superman 2
(1979) - Meetings with Remarkable Men
(1979) - Licanthropus, il figlio della notte
(1979) - Amo non amo
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1978) - Superman
(1977) - Black-Out
(1976) - Strip-tease
(1975) - Hu-Man
(1975) - Divina creatura
(1970) - The Mind Of Mr Soames
(1970) - Stagione all'inferno, Una
(1968) - Teoréma
(1968) - Podivuhodné příběhy
(1968) - Fade-In
(1968) - Blue
(1967) - Smůla na patách
(1967) - Location: Far From the Madding Crowd
(1967) - Daleko od hlučícího davu
(1966) - Modesty Blaise
(1965) - Sběratel
(1962) - Období zkoušek
(1962) - Billy Budd
Terence Stamp - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Terence Stamp 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Terence Stamp - herec

se narodil 22.7.1938 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Terence Stamp

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Terence Stamp
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
28°57’
10
 
LunaLuna:
Býk
23°39’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
24°23’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
9°27’
11
 
MarsMars:
Rak
29°41’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°46’
5
R
SaturnSaturn:
Beran
17°59’
7
 
UranUran:
Býk
17°22’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
19°05’
12
 
PlutoPluto:
Rak
29°39’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°29’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°00’
4
 
CheirónCheirón:
Rak
5°11’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
4°34’
10
Domy:
Váhy
9°52’
Beran
9°52’
2:
Štír
4°53’
8:
Býk
4°53’
3:
Střelec
6°04’
9:
Blíženci
6°04’
Kozoroh
12°53’
Rak
12°53’
5:
Vodnář
18°17’
Lev
18°17’
6:
Ryby
17°13’
Panna
17°13’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
26°22’
11
Slun./Luna:
Blíženci
26°18’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »