Teresa Wright wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Teresa Wright
(Muriel Teresa Wright)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
6.3.2005 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Teresa Wright - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.10.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Teresa Wright 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Teresa Wright
datum narození 27.10.1918
(herečka, instagram)

Teresa Wright - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Goldwyn: The Man and His Movies
(1999) - Hitchcock: Shadow of a Genius
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1997) - Vyvolávač deště
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1993) - The Red Coat
(1992) - Diamonds on the Silver Screen
(1991) - Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to
(1991) - Lethal Innocence
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1988) - Být dobrou matkou
(1987) - The Fig Tree
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Bill na vlastních nohou
(1980) - Kdysi dávno
(1980) - The Golden Honeymoon
(1977) - Roseland
(1976) - Záplava
(1974) - The Elevator
(1972) - Crawlspace
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Hail, Hero!
(1969) - Appalachian Autumn
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1958) - The Restless Years
(1957) - Tony hledá Tokio
(1956) - The Search for Bridey Murphy
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Miracle on 34th Street
(1954) - Track of the Cat
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Actress
(1953) - Count the Hours
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Something to Live For
(1952) - Ocelová past
(1952) - California Conquest
(1950) - The Capture
(1950) - Muži
(1948) - Okouzlení
(1947) - The Trouble with Women
(1947) - The Imperfect Lady
(1947) - Pursued
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1944) - Casanova Brown
(1943) - Ani stín podezření
(1942) - Pýcha Yankeeů
(1942) - Paní Miniverová
(1941) - Lištičky

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Teresa Wright 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Teresa Wright - herečka

se narodila 27.10.1918 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Teresa Wright

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Teresa Wright
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
3°15’
 
LunaLuna:
Lev
12°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°57’
 
VenušeVenuše:
Váhy
26°21’
 
MarsMars:
Střelec
18°51’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°44’
 
SaturnSaturn:
Lev
26°33’
 
UranUran:
Vodnář
23°48’
R
NeptunNeptun:
Lev
9°15’
 
PlutoPluto:
Rak
6°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°10’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°49’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »